POTENSIELT PAR?: Verdensstjernen Justin Bieber har fått øynene opp for den svenske popstjernen Zara Larsson. Foto: instagram, Stella Pictures.
POTENSIELT PAR?: Verdensstjernen Justin Bieber har fått øynene opp for den svenske popstjernen Zara Larsson. Foto: instagram, Stella Pictures.

Zara Larsson ble sjekket opp av Bieber – endte på fest sammen

– Vi sang for hverandre. Hjertet mitt banket så hardt!

Den svenske popkometen Zara Larsson (18) har tatt Skandinavia med storm. Nå er hun klar for å ta Hollywood også, og det ser ut til å gå bra for henne.

Møttes på restaurant

I Zara Larssons egen podcast «Den fantastiske resan» forteller hun om det uventede møtet med verdensstjernen Justin Bieber (21).

Larsson satt sammen med noen venner og spiste middag i Hollywood, da de oppdaget at Bieber satt på bordet ved siden av.

– Kompisen min kikker bort på nabobordet og gestikulerer at jeg skal kikke dit. Jeg ser bort, og hvem sitter der? Justin Bieber. Justin Bieber sitter der. Jeg blir jo lamslått, men spiller kul. Jeg er kjemperolig, sier Larsson i podcasten.

Larsson sitter og drikker vin, selv om hun ikke er gammel nok, når Bieber kommer bort til bordet hennes.

– Jeg ser hvordan Justin kommer mot bordet vårt fordi han skal ut og røyke, men så stopper han ved oss og bare: «Hva skjer?». Jeg sitter lengst ute på bordet, så han står rett ved meg. Bare to centimeter fra meg.

Se Zara Larsson framføre sin hit «Lush Life» på Senkveld

Videre i podcasten forteller popstjernen om hvordan hun svettet i hendene da hun håndhilste på kjekkasen. Så ba Bieber henne over til bordet sitt.

Sang for hverandre

Der pratet de blant annet om Biebers Grammyopptreden før de dro videre.

– Etter litt om og men drar vi videre og fester. Det var så sykt, sier hun.

18-åringen har allerede bemerket seg som en kvinne med tæl. Hun setter netthaterne på plass, og legger stadig ut feministiske eller sarkastiske bilder på Instagram.

Is it really that big of a deal? @theeleventwenty #1120

Et bilde publisert av Zara Larsson (@zaralarsson)

Hun gjør det stort med låta «Lush Life», og nå ser det ut til at Hollywoodstjernene også begynner å legge merke til henne.

Larsson forteller i podcasten at hun og Bieber sang for hverandre.

– Justin sitter liksom en meter fra meg og jeg sang litt nervøst. Jeg sang Sabina Ddumbas med «Not Too Young». Jeg kjente at hjertet mitt banket hardt, men jeg var veldig rolig, sier hun.