Villa-stjerne legger seg langflat: 
– Jeg ber om unnskyldning

Jordan Ayew mistet hodet mot West Ham.

Aston Villa ligger håpløst til på bunnen av Premier League-tabellen, og trengte tre poeng i søndagens oppgjør mot West Ham.

Villa startet bra, men da Jordan Ayew mistet hodet fullstendig og plantet albuen sin i ansiktet til Aaron Cresswell ble oppgave for tøff.

Ayew fikk marsjordre allerede etter 17 minutter, mens Villa endte opp med et 0-2-tap. I skrivende stund har the Villans ti poeng opp til Norwich på trygg grunn, og det skal et mirakel til for å redde plassen.

– Når jeg ser tilbake på min impulsive handling i går kveld, så vil jeg oppriktig be om unnskyldning til Aston Villa-fansen, mine lagkamerater, støtteapparatet og treneren min, skriver Ayew på Instagram onsdag.

– Jeg tar fullt ansvar for mine handlinger, og ønsker ikke å dvele ved feilen jeg har gjort. Jeg vil heller se frem til å spille igjen, og bevise at jeg er en ekte «claret and blue» slik jeg har gjort siden det øyeblikket jeg kom til Villa. Jeg har ingen planer om å slakke opp nå, fortsetter Villa-stjernen.

Ayew hevder han ikke har gitt opp kampen om å overleve i Premier League.

– Til mine fans og alle jeg fornærmet, jeg ber dere om at dere blir med på å gå videre fra den uheldige situasjonen mens jeg fokuserer på karrieren min og lagets suksess. Vi vil kjempe til siste slutt, skriver Ayew.