Megaoverraskelse for Eva Weel Skram (30) i «Hver gang vi møtes»:

– Jeg fikk helt sjokk!

Jørn Hoel sto bak tidenes overraskelse for gravide Eva Weel Skram i «Hver gang vi møtes».

Eva Weel Skram (30) ble overrasket på bryllupsdagen av ektemannen Thomas Stenersen (34) i lørdagens «Hver gang vi møtes».

Midt i opptredenen til Jørn Hoel (58) – mens han fremførte Eva & The Heartmaker-låta «Superhero» – løp Stenersen ut på scenen og dro en gitarsolo foran sin nærmest sjokkerte kone som da var gravid.

– Jeg fikk så sjokk! Det var jævlig kult, det var helt rått. Jeg fikk helt, helt sjokk! Det ser sikkert corny ut for TV-seerne, men jeg var gravid og hormonell på toppen av det hele, sier hun ivrig til TV 2 og ler.

Se den store overraskelsen øverst i artikkelen.

Låta «Superhero» er for øvrig en av de få låtene Skram har skrevet om ektemannen, inspirert av deres første møte da Stenersen lagret seg selv som Superhero på Skrams mobiltelefon.

Hadde ikke fått pratet sammen

Skram giftet seg med Eva & The Heartmaker-kollegaen Stenersen nøyaktig syv år før «Hver gang vi møtes»-episoden hennes ble spilt inn, og hun forteller at det var sårt ikke å få snakke med ham på bryllupsdagen.

Ikke vist på TV: Slik holdt de overraskelsen hemmelig

– Det er nesten ikke lov å plassere en gravid og emosjonell dame som er vant til å være med mannen sin 24 timer i døgnet ute på en gård i ingenmannsland. Vi hadde vært der en uke og det føltes som en evighet.

Det er hektiske dager fra morgen til kveld når «Hver gang vi møtes» spilles, og under opptakene av middagen trodde ikke Skram at hun skulle få prate med ektemannen på selveste bryllupsdagen.

– Rett før middagen tenkte jeg «shit, jeg har ikke fått pratet med Thomas engang».

Men, som du kan se i videoen øverst i artikkelen, de fikk heldigvis møte hverandre på bryllupsdagen. Og deres første barn, William, kom til verden 4. januar i år.

– Bryllupsdagen havnet på min «Hver gang vi møtes»-dag, og det er en av de mest fantastiske dagene jeg noensinne har hatt.