EKS-KJÆRESTER: Robin Johansson og Sophie Elise på kjendisgallaen i fjor. Foto: Stella Pictures.
EKS-KJÆRESTER: Robin Johansson og Sophie Elise på kjendisgallaen i fjor. Foto: Stella Pictures. Foto: Tor Gunnar Berland

Eksen fengsles for vold: – Skammer meg over at Sophie Elise måtte gjennom dette

Superbloggerens ekskjæreste Robin Johansson (22) er dømt til fengsel etter vold og trusler.

TV 2 har fulgt saken om realitykjendisen som ble dømt for vold mot en kvinne og en politimann tett.

I et intervju med Seher.no står Sophie Elise Isachsens (21) ekskjæreste Robin Johansson frem som den domfelte voldsmannen.

Brutal og farlig vold

I intervjuet forteller bloggeren om natten der voldsepisoden fant sted.

– Det har vært en forferdelig tung tid siden dette skjedde. Jeg angrer så dypt og skulle ønske at det aldri hadde skjedd, sier han til ukebladet.

I dommen, som TV 2 fikk tilgang til i forrige uke, vises det til at volden mot det kvinnelige offeret var brutal og farlig. Både volden mot kvinnen og politimannen kvalifiserer til fengselsstraff isolert sett, står det i dommen.

«Det kraftige knyttneveslaget i ansiktet på fornærmede hadde stort skadepotensiale. Slaget medførte store hevelser rundt høyre øye og høyre side av ansiktet, til sykemelding i en uke og en blåveis som først forsvant etter to uker. Det var et hell at volden ikke fikk mer alvorligere konsekvenser for [fornærmede]»

Voldsepisoden førte til brudd

Etter voldsepisoden ble kjent i media, kom det også frem at det var slutt mellom Sophie Elise og Robin. Voldshendelsen skal ha vært en av grunnene til at forholdet tok slutt.

Sophie Elise Isachsen har hatt en tung tid etter bruddet, og blogger daglig om det hun går gjennom. Johansson forteller at han er flau over hendelsen.

– Jeg skammer meg veldig over at Sophie skal behøve å gå gjennom dette for mine feil. Det er jeg som har gjort dette, og ikke henne. Hun er et tvers gjennom godt menneske og hun fortjener medalje for å være så sterk som hun er, sier Johansson til Seher.

Sophie Elise tar avstand

Robins ekskjæreste Sophie Elise Isachsen (21) ønsker ikke å kommentere saken.

– Sophie Elise ønsker ikke å ha noe mer med denne saken å gjøre. Hun tar sterk avstand fra Robins handlinger, sier hennes manager, Marte Schei, til TV 2.

Johansson ble dømt til 90 dager ubetinget fengsel, og må i tillegg betale erstatning til voldsofferet, samt saksomkostningene. Dette innebærer 10.000 kroner i erstatning til det kvinnelige voldsofferet, og saksomkostninger som kommer på kr. 4000.

– Jeg ønsker å ta min straff så fort som mulig, for å komme videre i livet. Selv om dette er en sak som alltid vil følge med meg, sier Robin Johansson.