STRÅLER PÅ DEN RØDE LØPEREN: Ariel Winter hadde ingen problemer med å vise fram arrene fra brystreduksjonen under SAG Awards i helga. Foto: NTB Scanpix
STRÅLER PÅ DEN RØDE LØPEREN: Ariel Winter hadde ingen problemer med å vise fram arrene fra brystreduksjonen under SAG Awards i helga. Foto: NTB Scanpix Foto: Katie Jones/WWD/REX/Shutterstock

Modern Family-stjernen viste fram arrene på den røde løperen

– Jeg skammer meg ikke over arrene i det hele tatt, sier Ariel Winter (18).

De fleste kjenner henne som Alex Dunphy fra TV-serien Modern Family. Det ikke alle vet, er at den unge stjerna har slitt med brystene sine siden hun kom i puberteten.

Til slutt fikk hun nok, og i fjor sommer tok hun en brystreduksjon.

Viste arrene til fotografene

På helgas Screen Actors Guild Awards hadde Winter på seg en sort, stroppløs kjole som ikke dekket over arrene fra operasjonen i juni i fjor. Skuespilleren hadde ikke noen problemer med å vise fram arrene til pressekorpset som var møtt opp.

I etterkant av prisutdelingen har imidlertid Ariel Winter blitt nødt til å ty til Twitter etter at fansen har reagert på at arrene syntes.

– Folkens, det er en grunn til at jeg ikke dekket til arrene! De er en del av meg og jeg skammer meg ikke i det hele tatt, skriver hun på Twitter.

Takker for støtten

Men hun har også fått mye støtte, og mange syntes det var beundringsverdig at hun viste fram arrene.

– Jeg er rørt over alle de positive tilbakemeldingene om arrene mine. Vær stolt av den du er, elsk hver del av deg, for det er det som gjør deg til ... deg, skriver hun.

Stjernen har tidligere fortalt om hvordan hun har slitt med de store brystene helt siden de plutselig begynte å vokse.

<p>FØR OPERASJONEN: Ariel Winter i februar i fjor, et halvt år før hun tok operasjon for å redusere brystene. Foto: Splash News
</p>

FØR OPERASJONEN: Ariel Winter i februar i fjor, et halvt år før hun tok operasjon for å redusere brystene. Foto: Splash News

Foto: Jen Lowery / Splash News

– Det skjedde så kjapt. Jeg husker at jeg var i min søsters bryllup, og hadde så flatt bryst. Jeg ønsket at jeg skulle få noen pupper snart. Og det fikk jeg – over natta! Men de vokste og vokste og vokste, og det så ikke ut til at det ville stoppe, fortalte stjernen til People i august i fjor.

– Lykkeligere enn noen gang

Spesielt vanskelig har det vært siden Winter hele tiden har vært i rampelyset. Hun begynte som barnestjerne allerede i en alder av syv år. Mediene har fulgt henne tett hele veien.

– Jeg var en 15-åring med bryststørrelse F. Hvordan takler man det? Jeg ble ukomfortabel. Alt folk så var puppene – ikke jobben jeg gjorde på Modern Family, fortalte stjernen.

Hun har også blitt utsatt for mye hets på internett på grunn av de store brystene, og hun har grudd seg til hver anledning der hun har måttet gå i kjole.

– Nå er jeg lykkeligere med kroppen min enn noen gang, har Winter fortalt.

Se stjernene ankomme SAG Awards