NÅ BLIR DET FLERE FILMER: Premieredatoen er allerede satt for de to neste Fast & Furious-filmene, avslører hovedrolleinnehaver Vin Diesel. Her er han på premieren til Furious 7 i fjor.  AFP PHOTO/Mark RALSTON
NÅ BLIR DET FLERE FILMER: Premieredatoen er allerede satt for de to neste Fast & Furious-filmene, avslører hovedrolleinnehaver Vin Diesel. Her er han på premieren til Furious 7 i fjor.  AFP PHOTO/Mark RALSTON Foto: Mark Ralston

Vin Diesel med stor gladnyhet til Furious-fansen

Fast and the Furious 9 og 10 blir virkelighet.

I fjor gikk publikum av skaftet da den syvende filmen i The Fast and the Furious hadde premiere for fullsatte kinosaler.

Filmen kom to år etter skuespiller Paul Walkers tragiske dødsulykke, og Walkers brødre steppet inn i Walkers rolle for å gjøre ferdig filmen.

To filmer til

Våren 2017 har den åttende filmen premiere, og allerede nå har hovedrolleinnehaver Vin Diesel (48) en gledesmelding til fansen.

Onsdag delte han nemlig på Instagram at det også vil bli laget to filmer til i den populære serien, og han røper premieredatoen for Furious 9 og Furious 10: Nemlig 19. april 2019 og 10 april 2021.

«To tiår, 10 filmer, 1 historie» skriver stjernen på Instagram.

Fansen i fyr og flamme

Ifølge Variety har Universal Pictures bekreftet at det vil bli en niende og en tiende film.

Fansen er i fyr og flamme, og Diesels post har allerede fått 166 tusen likes og snart 12000 kommentarer.

Mange synes også det er vemodig – og de er spent på hvordan filmene blir uten Paul Walker i en av hovedrollene.