DELER MYE OM KJØNSSKIFTET: Caitlyn Jenner (66) har fortalt åpenhjertig om kjønsskiftet i sin dokumentarserie «I am Cait». Her er hun på en pressekonferanse i forbindelse med serien i januar 2016. Foto: NTB Scanpix
DELER MYE OM KJØNSSKIFTET: Caitlyn Jenner (66) har fortalt åpenhjertig om kjønsskiftet i sin dokumentarserie «I am Cait». Her er hun på en pressekonferanse i forbindelse med serien i januar 2016. Foto: NTB Scanpix Foto: DANNY MOLOSHOK

Derfor skiftet ikke Caitlyn Jenner kjønn for 25 år siden

Da Caitlyn Jenner (66) møtte Kris Jenner (60) på 80-tallet, valgte hun å avbryte kjønnsskiftet.

Caitlyn Jenner (66) fikk mye oppmerksomhet da hun i fjor stilte på forsiden av Vanity Fair og samtid varslet om overgangen fra Bruce Jenner til et liv som kvinne.

I et åpenhjertig intervju med Diane Sawyer fortalte Jenner at hun hele livet har følt seg som en kvinne. Hun avslørte også at hun begynte kjønnsskifteprosessen allerede da hun var i slutten av 30-årene.

Men det tok enda 25 år før hun valgte å gjennomføre kjønnsskiftet.

Fikk bryster allerede på 80-tallet

Under en kvinnekonferanse denne uken fortalte Jenner hvorfor hun valgte å avbryte prosessen på 80-tallet, skriver E Online.

– Jeg begynte prosessen for at jeg skulle få det bedre med meg selv. På et tidspunkt var målet mitt at overgangen skulle være ferdig innen jeg var 40 år, sa Jenner under kvinnekonferansen.

Hormonene førte til at Jenner fikk bryster, og på et tidspunkt hadde hun en bh-størrelse på 36B.

Møtte Kris

Men da Jenner ble 39 år, stoppet hun kjønnsskifteprosessen. Hun møtte Kris Jenner (60), og hun valgte å avbryte kjønsskiftet slik at de kunne bygge et forhold sammen.

– Jeg var veldig ærlig med henne. Alt var på vei i riktig retning, men jeg tok beslutningen om å gå videre med livet mitt, være sammen med Kris og denne familien, sa Jenner.

Jenner ble stefar til Kris' barn Kim, Khloé, Kourtney og Rob, og i 1991 giftet paret seg. Etter hvert fikk Jenner og Kris jentene Kendall og Kylie sammen.

EKTEPAR: Kris Jenner og Bruce Jenner var gift fra 1991 til 2015. Kort tid etter skilsmissen sto Bruce frem som Caitlyn Jenner. Foto: AP Photo/Dan Steinberg/NTB Scanpix
EKTEPAR: Kris Jenner og Bruce Jenner var gift fra 1991 til 2015. Kort tid etter skilsmissen sto Bruce frem som Caitlyn Jenner. Foto: AP Photo/Dan Steinberg/NTB Scanpix Foto: Dan Steinberg

Fjernet brystene

Da hun og Kris ble et par, stoppet Jenner å ta hormonene og hun valgte å fjerne brystene hun hadde fått, fortalte hun under kvinnekonferansen.

Men til tross for dette, følte Jenner seg fortsatt mer som en kvinne enn en mann. Hun kledde seg derfor opp som kvinne da hun var ute og reiste.

Det har tidligere komme ut at Kris nektet Caitlyn å kle seg opp som kvinne hjemme i deres hus i Los Angeles.

I 2013 annonserte paret at de skulle skilles, og etter at skilsmissen var gjennomført i 2015, sto Bruce Jenner frem som Caitlyn Jenner.

KVINNE: I juli 2015 stilte Caitlyn Jenner opp på forsiden til Vanity Fair. Foto: Annie Leibovitz/Vanity Fair via AP/NTB Scanpix
KVINNE: I juli 2015 stilte Caitlyn Jenner opp på forsiden til Vanity Fair. Foto: Annie Leibovitz/Vanity Fair via AP/NTB Scanpix Foto: Annie Leibovitz