Martinsen vraket: – Jeg har ikke prestert som de vil

Andreas Martinsen (25) måtte se tirsdagens kamp mot Chicago Blackhawks fra tribunen, men er fast bestemt på å spille seg inn igjen i troppen til torsdag.

Denver (TV 2): Etter at Andreas Martinsen ble kalt opp til Colorado Avalanche i november har kun blitt vraket til én kamp av 37.

I natt kom den andre.

– Jeg fikk vel ingen spesiell grunn til hvorfor jeg ble vraket, men det er sånn det er. Så nå er det bare å prøve å jobbe seg tilbake i troppen, sier Martinsen til TV 2 etter kampen mot Chicago Blackhawks.

Uten nordmannen på isen tapte Denver-klubben 1-2 for gjestene fra Chicago.

Ikke redd for å bli sendt ned

Martinsen sier han har kjent på en litt uggen følelse de siste dagene, og fikk kun drøyt fem minutter i istid mot Los Angeles Kings 27. janaur.

Det var siste klubbkamp før den berømte All Star-pausen i NHL.

– Jeg skjønte det vel egentlig i går på treningen, når jeg så hvilken rekke jeg var i. De har sagt at jeg kanskje ikke har prestert sånn de vil at jeg skal gjøre, og vært like fysisk som jeg var i de andre kampene hvor jeg har spilt bra. Men det er sånn det er, så jeg får bare prøve å fortsette, understreker 25-åringen.

Han er likevel ikke redd for å bli sendt ned igjen til farmerlaget San Antonio Rampage, og understreker overfor TV 2 at han føler han har blitt en del av NHL-klubben.

– Du vet jo at hver eneste kamp du spiller kan bli den siste. I starten var jeg forberedt på å få beskjeden om å dra ned igjen til AHL, men jeg føler meg som en del av laget. Nå har jeg vært her lenge, og føler jeg har fått min rolle. Fått respekt av de på laget, og vist at jeg hører hjemme her. Men det gjelder å være på hver dag, for ellers så kan det fort være over, påpeker han.

– Her jeg vil være

Han har enda ikke hørt noe om sjansene for å spille torsdagens kamp mot Dallas Stars.

– Det får vi se i morgen på treningen, sier han.

TV 2 kom dessverre ikke i kontakt med manager Patrick Roy tirsdag kveld, men nordmannen vil kjempe hardt for å beholde den hverdagen han nå har fått i Denver.

– Jeg lever jo den drømmen jeg hadde når jeg var liten, og som jeg egentlig har drømt om hver dag i alle år. Det har vært noe man ligger og tenker på før man legger seg, for det er jo her borte man vil være, understreker han.

I julen fikk 25-åringen beskjed om å flytte ut fra hotell, og skaffe seg leilighet i Denver. Der bor han nå sammen med samboeren Camilla og deres to hunder.

– Det er jo her jeg vil være, så det gjelder å ha en bra avslutning på sesongen nå. Satse på at jeg får et nytt tilbud etter sesongen, så jeg kan være her i noen år fremover, avslutter han.