Glissent på Youngstorget da Ylvis inviterte til ute-TV

Alle Canal Digital-kunder var velkommen til å se TVNorge-programmet Ylvis live i Oslo tirsdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se klipp fra Ylvis live på Youngstorget og intervju med Magnus Devold i toppen av saken.

Canal Digital og Telenor hadde fremdeles ikke kommet til enighet da TVNorges flaggskip-talkshow «Ylvis live» gikk på skjermen tirsdag kveld.

Derfor hadde Vegard, Bård, Kalle og Magnus invitert de skuffede Canal Digital-kundene ut på Youngstorget i Oslo. Selv om oppmøtet foran storskjermen var labert, er Magnus Devold fornøyd med stuntet.

– Målet var å få cirka 40 nye seere, og det tror jeg vi klarte. Vi ville rett og slett gi folk som har Canal Digital muligheten til å se programmet, sier Devold til TV 2.

– Det er trist

Selv er han ikke personlig berørt av konflikten, men komikeren føler med de som ikke har mulighet til å se på TVNorge i kveld.

– Jeg har en annen leverandør, men det er klart jeg kjenner jo mange, og alle kjenner jo noen. Man tenker at sånne ting ikke skjer med noen man kjenner, men plutselig så er det noen som står midt oppi det, og det er jo trist.

Denne gangen var det bare Oslos Canal Digital-kunder som fikk tilbud om ute-tv. Devold oppfordrer derfor folk i de andre landsdelene til å ta saken i egne hender.

– Hvis det er noen i andre byer som føler seg kallet til å dra igang noe før dette programmet er ferdig, så ønsker jeg de masse lykke til med det, sier Devold under innspillingen av Ylvis Live tirsdag.