STILTE OPP FOR KAMERA: Etter å ha kommet med kaffe til Catherine Maynard og te til pasienten henne, stilte David Beckham opp på et bilde. Foto: Twitter.com/Ldn_Ambulance
STILTE OPP FOR KAMERA: Etter å ha kommet med kaffe til Catherine Maynard og te til pasienten henne, stilte David Beckham opp på et bilde. Foto: Twitter.com/Ldn_Ambulance

Ambulansearbeideren fikk en kjempeoverraskelse da hun så hvem som kom med kaffe

David Beckham med god gjerning da han så en ambulansearbeider ta seg av en eldre pasient på gaten.

En ambulansearbeider som tok seg av en eldre pasient nær Endsleigh Street i London fikk seg litt av en overraskelse mandag.

Beckham gikk forbi
Catherine Maynard var først på stedet med sin sykkelambulanse, og behandlet en eldre mann som hadde falt da hun så et kjent ansikt.

– Jeg ventet med pasienten min, slik at en ambulanse kunne komme og kjøre ham til sykehuset. Selv om jeg forsøkte å holde ham varm, så var det veldig kaldt ut, sier Maynard til londonambulance.nhs.uk.

– Plutselig så jeg opp og så noen som lignet David Beckham gå forbi oss. Han sa hei og gikk inn i bilen sin. Jeg sa til mannen jeg behandlet at «jeg tror det var David Beckham», fortsetter hun.

Kom tilbake med drikke
Det er selvsagt ikke hver dag man ser David Beckham, men det skulle vise seg at det ikke var siste gang de så den tidligere Manchester United- og Real Madrid-stjernen.

– Ti minutter senere kom han tilbake med en kopp kaffe til meg og te til pasienten, forteller Maynard.

Den vennlige gesten fra Beckham gikk hjem både hos henne og pasienten.

– Vi syntes begge det var morsomt og smigrende. Det var forferdelig å sykle rundt i kulden i dag, og jeg kunne ikke tro det da han kom tilbake med varm drikke. Jeg var så glad, sier Maynard.