Store politistyrker er på åstedet for skytingen i Denver. REUTERS/Denver Police Department via social media/Handout via Reuters 
Store politistyrker er på åstedet for skytingen i Denver. REUTERS/Denver Police Department via social media/Handout via Reuters  Foto: Handout

Én død, flere såret i skyteepisode i Denver

Én person er død, og flere er skadd i en episode i Denver i den amerikanske delstaten Colorado, der både skytevåpen og kniv ble brukt.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ifølge CBS News fikk politiet melding om mye skyting og ett knivangrep ved idretts- og utstillingsarenaen Denver Coliseum lørdag ettermiddag.

En person er skutt og drept, og syv andre personer er sendt til sykehus. Tre av disse skal være kritisk skadd. Minst en person ble knivstukket, ifølge Denver Post.

Sykehuset i Denver twitret at sykehuset var under lock down, som et sikkerhetstiltak. Alle pasienter og ansatte er i god behold, skriver CNN.

Myndighetene har bekreftet at én person er død og at tre er kritisk skadd.

Lørdag kveld uttalte politiet at de har avhørt en person, men ingen er pågrepet etter skyteepisoden.

Politiet tror at det var flere gjerningsmenn involvert i skyteepisoden, ifølge Denver Post.

En større motorsykkelutstilling er for tiden i gang i Denver Coliseum.

Et vitne, som ikke ville stå fram med navn, har fortalt lokale medier at det skal ha vært en krangel mellom rivaliserende motorsykkelgjenger forut for skytingen. Politiet bekrefter at de mistenker at to motorsykkelklubber var involvert i krangelen.

(©NTB/TV 2)