SIGNERTE FOR CHELSEA: Matt Miazga har signert for Chelsea. Foto: Chelseafc.com
SIGNERTE FOR CHELSEA: Matt Miazga har signert for Chelsea. Foto: Chelseafc.com

Chelsea kjøpte amerikansk forsvarstalent

Chelsea har hentet forsvarskjempen Matt Miazga fra MLS-klubben New York Red Bulls

Den 20 år gamle midtstopperen har skrevet under på en kontrakt som strekker seg over fire og et halvt år på Stamford Bridge, opplyser Chelsea på sine hjemmesider.

Punger ut med 40 mill. kroner
Ifølge ulike britiske medier betaler Chelsea New York Red Bulls omlag 40 millioner kroner i overgangssum for amerikaneren, som også har polsk pass.

– Jeg er veldig glad for å ha signert for Chelsea. Det er en verdensberømt klubb som har hatt stor suksess. Jeg er henrykt over å kunne spille i Premier League, som er verdens beste liga, og kan ikke vente med å møte mine nye lagkamerater og komme igang med oppholdet her, sier Matt Miazga til Chelseas hjemmeside etter overgangen.

Den 1,90 meter høye stopperen røper at han har store ambisjoner på fotballbanen.

– Jeg er fremdeles i starten av min karriere, og mener Chelsea er den beste klubben å utvikle seg videre i. Her får jeg lære av de beste spillerne i verden, slår han fast.

Debuterte for USA i november
Miazga ble hentet opp til New York Red Bulls ungdomsakademi i 2009 og signerte sin første profesjonelle kontrakt med klubben i en alder av 17 år fire år senere.

Han fikk sin førstelagsdebut for MLS-klubben som 18-åring.

Siden 2015-sesongen har Miazga spilt fast for Red Bulls, og fikk sin debut for USAs A-landslag i november i fjor. Han har også flere alderbestemte landskamper for USA både for U21- og U23-landslaget.