Knut Arne hadde hatt bilen i én dag – så skjedde dette

Nå forsøker han å finnne synderen.

ERGELIG: Knut Arne Kaspersen hadde fått den splitter nye bilen 25 timer før den så slik ut. - Jeg er ikke den første som opplever dette og jeg blir ikke den siste. Men det er jo følelsen av urett og urettferdighet som gnager, sier han. Foto: Privat/nordlys.no/AMEDIA.
ERGELIG: Knut Arne Kaspersen hadde fått den splitter nye bilen 25 timer før den så slik ut. - Jeg er ikke den første som opplever dette og jeg blir ikke den siste. Men det er jo følelsen av urett og urettferdighet som gnager, sier han. Foto: Privat/nordlys.no/AMEDIA.

Sist onsdag fikk Knut Arne Kaspersen fra Tromsø sin splitter nye Volkswagen Golf Alltrack 2016-modell fra billeverandøren Sulland.

Da Kaspersen var ferdige på jobb dagen etterpå, ble han møtt av et forferdelig skue:

– I løpet av ettermiddagen har noen smelt inn min 25 timer gamle bil og maltraktert bakparten av den. Uten å legge igjen beskjed eller noe, forteller Kaspersen, til avisa Nordlys.

Ingen video

Han jobber i Bedriftshelsetjenesten på Stamina Hot sør i Tromsø sentrum og hadde parkert langs brygga.

Samme kveld etterlyste han eventuelle vitner på Facebook – så langt uten hell.

– Jeg har også kontaktet Havnevesenet for å høre om de har videoovervåkning av området. Det hadde de ikke, sier Kaspersen.

Han har imidlertid en teori om hvem som kan stå bak ugjerningen.

– Basert på hjulsporene mistenker jeg at en trailer har tatt borti bilens bakpart med sin egen bakdel. Jeg så et svært kjøretøy holde på ute på brygga tidligere på dagen. Derfor tror jeg at han har vært uheldig, uten at han nødvendigvis har merket noe selv, sier Kaspersen.

Lover tilgivelse

Nå belager den uheldige nybil-eieren å ta støyten selv.

– Jeg har en egenandel på fire tusen kroner, som jeg sannsynligvis må ta selv. Det går greit. Ellers har jeg fått kjempeservice både av billeverandøren Sulland og IF. De har ordnet opp på strak arm. Jeg har egentlig distansert meg fra hele greia og latt dem ordne opp, skryter Kaspersen.

Han legger likevel ikke skjul på at det er ergerlig.

– Det er jo begrenset hvor mye energi og ergrelse man skal legge ned i noe sånt. Jeg er ikke den første som opplever dette og jeg blir ikke den siste. Men det er jo følelsen av urett og urettferdighet som gnager, sier Kaspersen.

Han lover å være mild og tilgivende dersom personen som sto bak skadene på nybilen melder seg.

– Alle kan gjøre en feil. Her skal ingen henges. Jeg blir bare glad hvis saken lar seg oppklare, sier Kaspersen.

Hvis du vet noe om uhellet på brygga i Tromsø sentrum sist torsdag kan du ta kontakt med Nordlys på denne epost-adressen, så setter vi deg i kontakt med Kaspersen.

Du kan lese mer om bil og trafikk på nordlys.no – her:

Bulket og stakk av – men så kom politiet på sykkel!