TØFF TID: Den tidligere Mamma til Michelle-bloggeren Anna Rasmussen får støtte av kjæresten Jan Lossius. Foto: TV 2
TØFF TID: Den tidligere Mamma til Michelle-bloggeren Anna Rasmussen får støtte av kjæresten Jan Lossius. Foto: TV 2

– Trodde ikke jeg skulle bli 14 år

Den tidligere Mamma til Michelle-bloggeren Anna Rasmussen får hjelp av ny kjæreste for å takle de tøffe barndomsminnene.

Anna Rasmussen (19) har utlevert sitt liv fra hun som 14-åring begynte å blogge om å være ung mor i «Mamma til Michelle». I sin nye blogg Annarasmussen.no forteller hun enda mer om sitt eget liv.

– Fantastisk villjestyrke

Men det er bare en som vet hele historien; kjæresten Jan Lossius. Etter å ha vært venner i fire år, ble de kjærester rett før jul.

– Med det du har gått i gjennom er det et under at du ikke havnet på gata. Du har hatt vanskelige forutsetninger, men du har en fantastisk viljestyrke, sier Jan og tilføyer.

– Selv om du deler mye på bloggen er det sykt mye mer.

Anna har selv skrevet på bloggen at hun har «opplevd ting som ingen barn burde oppleve» og at Jan har fått henne til å innse «hvor lite det er min feil».

– Det er bare du som vet de tingene, sier Anna til Jan.

Hun ønsker fortsatt ikke å gå i detalj om hva det dreier seg om.

– Jeg tror ikke det er så lurt å si så mye om det, sier Anna forsiktig.

– Reddet av Michelle

Det er ingen tvil om at opplevelsene har vært traumatiske.

– For ti år siden hadde jeg aldri trodd at jeg skulle sitte med Norges største blogg, verdens beste kjæreste og ha to fantastiske unger. Jeg tenkte vel ikke at jeg kom til å bli mer enn 14 år, sier Anna som føler at det å bli ung mamma var en fordel.

– Å få Michelle reddet meg på så mange måter. Det å få henne i armene mine og endelig forstå hva kjærlighet betyr. Hun er uten tvil grunnen til viljestyrken min de siste fem årene, sier Anna.

– Har dere grått mye sammen?

– Ja, veldig mye. Du får meg ofte til å grine fordi du sier så mye positivt som jeg ikke er vant til å høre, sier Anna og ser bort på kjæresten.