SKUFFER FANSEN: Zayn Malik (23), her avbildet på en filmpremiere i Los Angeles i fjor høst. Foto: Kevin Winter/Getty Images/AFP
SKUFFER FANSEN: Zayn Malik (23), her avbildet på en filmpremiere i Los Angeles i fjor høst. Foto: Kevin Winter/Getty Images/AFP Foto: Kevin Winter

💔 KNUSER HJERTENE TIL FANSEN:

– Jeg hadde alltid lyst til å forlate bandet

Zayn Malik (23) med nye, sjokkerende opplysninger om sin tid i One Direction.

Det har snart gått ett år siden tenåringsidolet Zayn Malik (23) brøt med popgruppa One Direction og sjokkerte både resten av bandet og fansen.

Nå åpner han seg for første gang i et videointervju siden bruddet, og der kommer han med opplysninger som vil sjokkere One Direction-fansen.

– Jeg hadde alltid lyst til å forlate bandet, fra første året, faktisk. Jeg ville egentlig aldri være der. Jeg ga det et forsøk fordi det var en mulighet på den tiden, og da jeg så hvilken retning musikken tok, forsto jeg at dette ikke var noe for meg. Jeg hadde ikke noe å bidra med, forteller Malik til Apples Beat 1.

– Kunne ikke være ærlig

Zayn Malik har, i tillegg til å være en av de fem frontfigurene i gruppa, skrevet flere av låtene til bandet. Han forteller at han etter hvert måtte slutte å dele sine innspill.

– Jeg kunne ikke si min ærlige mening fordi det ikke passet med det bandet vi var, og det vi representerte. Så da ble det klart for meg at jeg måtte begynne å tenke på meg selv. Det var ikke noe jeg måtte tenke mye på, jeg bare visste det, sier Malik.

Likevel fortsatte han å skrive musikk i sin egen stil, som han laget kun til seg selv.

– Jeg skrev likevel, selv da jeg var i bandet, sier han.

– De visste at jeg ikke passet

Han mener at Niall Horan, Liam Payne, Harry Styles og Louis Tomlinson alle skjønte at han kom til å forlate bandet.

– Jeg tror bandet alltid visste at dette ikke var helt min greie. De prøvde å tilrettelegge ting slik at jeg kunne synge noe R&B her og der, og det var snilt. Men ærlig talt, så tror jeg de alltid visste at jeg ikke passet, sier Malik.

Nå står han på egne ben og etablerer seg som soloartist. I går slapp han musikkvideoen «Pillowtalk» der han kysser med kjæresten, den 20 år gamle supermodellen Gigi Hadid.