Ravi overrasket Admiral P med barnekor: – Skikkelig rørende

Admiral P ble hedres i «Hver gang vi møtes». Se alle opptredenene!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Reggae- og hip hop-artisten Philip «Admiral P» Boardman (33) ble hedret av Wenche Myhre (68), Henning Kvitnes (57), Unni Wilhelmsen (44), Eva Weel Skram (30), Jørn Hoel (58) og Ivar «Ravi» Johansen (39) i lørdagens «Hver gang vi møtes».

Admiral P ble født og oppvokst i Zambias hovedstad Lusaka, med norsk far og afrikansk mor.

Han startet reggaegruppen Jah Ark Manifest i 1999, og ga ut sin første EP «Muzikal Bullit» i 2008. Han slo for alvor igjennom med hitlåta «Snakke litt» i 2011.

Han har blitt Spellemann-nominert tre ganger for «Årets hit» hvorav «Engel» dro i land seieren i 2014. Admiral P er også en av de mest strømmede norskspråklige artistene noensinne.

Nedenfor kan du se alle opptredenene og hva Admiral P synes om de nye versjonene.

Kvitnes åpnet: – Dødsfett!

Henning Kvitnes åpnet Admiral Ps dag med en stemningsfull versjon av «Gjør så godt du kan», hentet fra 2011-EP-en «Jobber overtid». Det digget Admiral P.

– Det var dødsfett! Det var veldig rørende å høre den på hans måte; det gjorde noe med låta. Men glemmer hvor sterk låta egentlig er, for jeg går rundt og synger den på konserter, men når man får høre den fra en annen vinkel, så blir det ganske sterkt, sier han til TV 2.

– Oppdaget du låta på nytt?

– Ja. Absolutt. Og jeg prøvde å høre hvordan andre folk kommer til å høre låta. Den ble litt sterkere da jeg hørte det fra Henning.

Henning Kvitnes fremfører «Gjør så godt du kan»

– Sterk låt

Unni Wilhelmsen valgte å fremføre «Skakke gi opp» fra 2014-suksessalbumet «Selvtillit og tro».

– Den passet henne veldig. Det er også en sterk låt, og hun har en rørende stemme. Dødskult å høre.

Unni Wilhelmsen fremfører «Skakke gi opp»

– Veldig sexy versjon

Jørn Hoel entret deretter den lille scenen med en seig og bluesaktig versjon av «Spinnvill», som også ble utgitt på «Jobber overtid»-EP-en. Det falt veldig i smak hos hederspersonen.

– He-he-he. Han gjorde en veldig sexy versjon, og levde seg veldig inn i det. Det virket som han mente det han sang. Det var jævlig fett å høre. Jeg tror han sang den til kona hans.

Jørn Hoel fremfører «Spinnvill»

– Løftet låta og gjenopplivet den

Eva Weel Skram tok den spellemannominerte låta «Snakke litt» fra 2011, og hun fikk Admiral P til å se låta i et helt nytt lys.

– Hun drepte den låta der, ass. Jeg har ikke blitt lei av den låta, den er fortsatt babyen min, men hun løftet låta og gjenopplivet den.

Eva Weel Skram fremfører «Snakke litt»

– Tøft å høre «Engel» på den måten

Wenche Myhre tok den spellemannvinnende låta «Engel» fra 2014, og Admiral P legger ikke skjul på at det var stort for ham å høre legenden Myhre synge en av låtene hans.

– Det var tøft å høre «Engel» på den måten. Det var sporty av henne å ikke bytte ut teksten min. Det var fett å høre henne synge den; den ble bare høyere og høyere og hun løftet den skikkelig. Det var sterkt, ass. Jeg hadde aldri trodd at hun skulle spille noen av låtene mine.

Wenche Myhre fremfører «Engel»

Ravi overrasket med barnekor

Ravi overrasket Admiral P med å ta med et helt barnekor. Sammen med koret Showskolen, fremførte Ravi «Følelse». Det falt absolutt i smak hos hederspersonen.

Slik tenkte Ravi da han lagde sin versjon av «Følelse»

– Det var dritbra! Jeg trodde han kom til å ta «Snakke litt» eller noe sånt, jeg forventet ikke at han skulle ta den. Da han kom inn med kidsa og sånn, ble det skikkelig rørende. Jævlig fett. Det var en fin måte å avslutte kvelden på.

Admiral P forteller at det var stort å få en hel kveld dedisert til ham.

– Det var veldig fett å høre andre synge låtene mine. Jeg hørte på dem på en annen måte, og jeg ble inspirert, sier Philip «Admiral P» Boardman til TV 2.

Se Ravi fremføre «Følelse» øverst i artikkelen.