LANDSLAGSSPILL: Petter Strand er klar for Molde. Her fra U21-landskampen mellom Norge og Bosnia-Herzegovina. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
LANDSLAGSSPILL: Petter Strand er klar for Molde. Her fra U21-landskampen mellom Norge og Bosnia-Herzegovina. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Foto: Bendiksby, Terje

U21-landslagsspiller til Molde

Bergenseren forlater Sogndal til fordel for Ole Gunnar Solskjærs Molde.

Den norske U21-landslagsspilleren Petter Strand er klar for Molde.

Det bekrefter Molde på sine hjemmesider torsdag.

– Dette er en spennende type som passer fint inn i profilen vår. Petter er ung, lovende og fremadstormende. Han er veldig allsidig og kan brukes på hele høyresida; back, kant, vingback og indreløper, sier Molde-trener Ole Gunnar Solskjær til Romsdals Budstikke.

Den 21-årige midtbanespilleren har spilt for Sogndal de to siste sesongene. Totalt spilte Strand 55 ligakamper og scoret fire mål for den nyopprykkede klubben.

– Molde er en av de største og beste klubbene i Norge. Alt her er veldig profesjonelt og jeg har tro på at jeg kan utvikle meg mye som fotballspiller her, sier Strand til Moldes hjemmeside.

Før bergenseren dro til Sogndal i 2014 spilte han for Tertnes og Fyllingsdalen.

På fredag reiser Molde på treningsleir til Dubai for å lade opp til dobbeltoppgjøret mot Sevilla i Europa League i midten av februar.