Fotballryktene: – Lewandowski sier nei til Premier League – vil til spansk toppklubb

Mens Chelsea ønsker å lokke Leicester med Loic Rémy i bytte for Jamie Vardy.

Få det siste fra overgangsvinduet i TV 2s livesenter!

Manchester United-, Manchester City- og Chelsea-fansen må trolig slukøret innse at en av verdens beste fotballspillere er utenfor rekkevidde. Vi snakker om Robert Lewandowski. Den polske talismanen er av det ypperste man kan få på målscorerfronten i verden, og nå kan 27-åringen komme til å si at nok er nok i Bayern München. Telegraph melder nemlig at Lewandowksi ønsker seg en overgang til Real Madrid til sommeren. Dermed må de interesserte Premier League-klubbene gi tapt i kampen mot den spanske giganten. En overgang er selvsagt avhengig av om Real Madrid får medhold i anken om oppheving av overgangsnekten. Lewandowski skal til og med være innstilt på å vente ett år dersom Real Madrid ikke får kjøpe spillere for å få en overgang til den spanske hovedstadsklubben. Penger til å kjøpe storscoreren kan komme på plass gjennom et salg av Cristiano Ronaldo som er ønsket av både PSG og Manchester United. Lewandowskis kontrakt går ut i 2019 og en overgangssum kan komme på drøyt 750 millioner kroner.

Jamie Vardy får naturligvis oppmerksomheten til toppklubbene i Premier League etter Leicesters eventyrsesong. Nå skriver Mirror at Chelsea ønsker å hente spissen til Stamford Bridge. Leicester har vært klare på at de ikke ønsker å slippe spissen underveis i sesongen, men Chelsea skal stå klare til å bruke Loic Rémy som et lokkemiddel for å få en overgang på plass.

Men det er ikke bare spisser Chelsea trenger. En ny manager må på plass i sommer. Ifølge Guardian er Mark Hughes én av kandidatene Chelsea har på listen. 52-åringen spilte for Chelsea mellom 1995 og 1998 og er nå manager i Stoke. I tillegg til Hughes er Diego Simeone, Antonio Conte, Massimiliano Allegri og Claudio Ranieri i miksen. Samtidig skriver Independent at også Tottenham-manager Mauricio Pochettino er på Chelseas ønskeliste.

Gary Cahill har spilt stadig mindre under Guus Hiddinks ledelse av Chelsea. Nå vurderer midtstopperen å forlate klubben for ikke å miste plassen på landslaget før sommerens EM, ifølge Telegraph. Men Chelsea skal ha sagt nei til Cahill om en exit i januar.

Samtidig blir New York Red Bulls Matt Miazga (20) koblet til Chelsea, skriver Mirror. Ifølge flere nettsteder skal Chelsea være enig med spilleren om en overgang.

Arsenal blir stadig koblet til Dynamo Kiev-spiller Andrij Jarmolenko. Daily Star skriver at den ukrainske kantspilleren skal være på vei til Arsenal og at klubbene er enige om en overgang verdt 280 millioner kroner. Rødtrøyene knyttes også til Leicesters venstrebacktalent Ben Chilwell, men her kan Arsenal komme til å møte tøff konkurranse fra London-rival Tottenham, skriver Mirror.

Arsenal er også lystne på å hente Celta Vigo-spiss Nolito til Emirates.

Manchester United vil hente Sevillas Ever Banega. Ifølge The Sun kan den argentinske midtbanespilleren ende opp på Old Trafford allerede i januar.

Leicester tenker ikke bare på å beholde Jamie Vardy og Riyad Mahrez. The Times skriver at Leicester har lagt inn et bud på 170 millioner kroner for CSKA-spiss Ahmed Musa. Den russiske klubben skal imidlertid ønske seg noe nærmere 240 millioner kroner. Leicester skal også ha et tett blikk på Southampton-spiss Graziano Pellè.

Mirror skriver at Watford har lagt inn et bud på Liverpools unggutt Jerome Sinclair. Spissen har tidligere uttalt at han forlater Liverpool etter denne sesongen.

Vi avslutter ryktene med en litt artig sak fra Mirror. Ifølge avisen skal West Ham ha henvendt seg til Galatasaray i et håp om å hente spissen Burak Yilmaz på lån. Den tyrkiske klubben skal ha respondert med å ønske seg Dimitri Payet tilbake ...