Masseslagsmål på asylmottak - ti personer pågrepet

Politiet har pågrepet ti personer etter et masseslagsmål på Forus akuttinnkvartering i Stavanger. Tre personer måtte behandles for skader etter slåsskampen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ifølge politiet skal de fornærmede ha fått kutt- og mulig bruddskader da to gjenger gikk løs på hverandre på asylmottaket på Forus i Stavanger.

Både politi og ambulanse rykket ut til stedet etter å ha fått melding om bråket like før midnatt natt til torsdag. Bakgrunnen for slagsmålet er uviss, melder politet.

De pågrepne personene er tatt med til arresten og vil bli siktet for kroppskrenkelser, ifølge NRK. I løpet av torsdagen vil politiet skaffe tolker og starte avhør av de siktede.

– Deretter må vi vurdere om de skal fraktes tilbake til Forus eller plasseres på andre mottak, sier operasjonsleder Olaug Bjørnsen i Sør-Vest politidistrikt til NRK.

Bjørnsen sier at det var to gjenger fra to forskjellige nasjoner som barket sammen, men hun vil ikke si hvilke nasjonaliteter de tilhører.

Også tidligere har politiet måttet stoppe slosskamp på asylmottaket, sist i midten av januar. Bare dager før ble det kjent at det var mistanke om at et barn på tre år var blitt voldtatt på et fellesområde på Forus akuttinnkvartering.

(NTB)