Berbatov intervjuet seg selv på Facebook etter sitt første røde kort på 13 år

Se albuen som skapte det meget spesielle Facebook-intervjuet.

Den tidligere Tottenham- og Manchester United-spissen Dimitar Berbatov spiller nå for greske PAOK. Under helgens storoppgjør mot AEK fikk bulgareren rødt kort for første gang på 13 år.

Den eksentriske 34-åringen valgte å respondere på utvisningen på en meget spesiell måte, og intervjuet like godt seg selv på Facebook (!) etter kampen.

– Det røde kortet var riktig
Slik starter Berbatov intervjuet med seg selv.

Journalist Dimitar Berbatov: – Hei, hvordan føler du deg?

Dimitar Berbatov: – Hei, jeg har det greit, men jeg er skuffet. Vi tapte mot AEK og jeg ble utvist.

PAOK-spilleren sier senere at det røde kortet var korrekt og skylder på at han ble holdt og derfor ble sint og nervøs. Men den forklaringen kjøper ikke intervjueren, som viser gode egenskaper som kritisk journalist.

Journalist Dimitar Berbatov: – Men det er ikke en grunn til å slå folk. Mange fotballspillere blir holdt under kamper.

Dimitar Berbatov: – Det er sant. Det er ikke noe jeg normalt ville gjort. Men alle kan miste hodet og gjøre noe dumt i kampens hete.

Se utvisningen i videovinduet øverst!

Vil ikke bort fra PAOK
Etter kampen verserte det rykter i Hellas om at bulgaren ønsket seg bort fra klubben, og at han ble utvist med vilje. Det tar angriperen sterk avstand fra i intervjuet.

Journalist Dimitar Berbatov: – Noen i media mener at du ikke vil spille for PAOK lenger?

Dimitar Berbatov: – Det er grunnen til at jeg gir dette intervjuet til deg og ikke til de dumme folkene som finner på disse tingene. Ryktene stemmer ikke og disse folkene prøver kun å skade klubben.

Spilleren legger til at PAOK er klubbens hans og at han ønsker å kjempe for laget, selv om det kan føre til et rødt kort en gang i blant.

Thessaloniki-klubben ligger på en 4. plass i ligaen, hele 22 poeng bak ubeseirede Olympiakos. Berbatov, som for øvrig kom inn som innbytter mot AEK, har scoret fire ligamål så langt denne sesongen.

Les hele det spesielle Facebook-intervjuet her.