FAMILIENS SORTE FÅR: Paris Hilton (til venstre) sin lillebror Conrad Hilton (til høyre) har det med å havne i problemer. Foto: AFP
FAMILIENS SORTE FÅR: Paris Hilton (til venstre) sin lillebror Conrad Hilton (til høyre) har det med å havne i problemer. Foto: AFP Foto: DAVID BUCHAN

Milliardærfamiliens sorte får unnslapp fengsel – igjen

Paris Hiltons lillebror Conrad Hilton har havnet i trøbbel nok en gang.

Den yngste av Hilton-søsknene, Conrad Hilton (21), har nok en gang sluppet unna fengselsmurene – men det bare så vidt.

Aktor ville at han skulle dømmes til seks måneder i fengsel, men istedenfor skal han tvangsavruses på en klinikk i minst 90 dager, skriver Daily Mail.

Brøt alle regler i prøvetiden

Det var i fjor sommer at Conrad Hilton klikket ombord på et fly. Han kalte medpassasjerene for bønder og truet med å drepe noen i flybesetningen, skriver New York Daily News.

Han slapp unna fengsel og fikk isteden tre års prøvetid.

HILTON-SØSKNENES JULEBILDE: Conrad, Nicky, Paris og Barron på julebildet fra 2013. Foto: Instagram via Planet Photo
HILTON-SØSKNENES JULEBILDE: Conrad, Nicky, Paris og Barron på julebildet fra 2013. Foto: Instagram via Planet Photo Foto: PLANET PHOTOS

Deretter brøt han alle reglene i prøvetiden: Han oppsøkte ekskjæresten, som han hadde besøksforbud mot, han fikk utslag på gjentatte rus-tester og reiste ut av California uten godkjennelse. Han droppet også å møte opp til avrusningsprogrammer.

Dermed måtte hotellarvingen møte i retten igjen, og nå skal han tvinges til avrusning. I tillegg vil det legges til ytterligere tre år til prøvetiden hans.

Superkjente storesøstre

Conrad er oppkalt etter Conrad Hilton: Grunnleggeren av Hilton-hotellkjeden og sønnen til Augustus Halvorsen Hilton, som emigrerte fra Hilton Søndre går på Kløfta i 1870.

Hans to storesøstre, Paris Hilton (34) og Nicky Hilton (32) har nytt stor suksess som skuespillere, modeller og motedesignere. Nicky Hilton er for tiden gravid.

Conrad Hilton er imidlertid ikke den eneste av Hilton-slekta som sliter litt med ryktet. Storebror Barron Hilton (26) har rykte på seg for å være litt av en skjørtejeger, og instagramkontoen hans er full av bilder av lettkledde kvinner.

I 2013 havnet Barron i en tvist der han ble banket opp av Lindsay Lohans kompis, og senere nektet å samarbeide med politiet.