HVA? Jon Hamm likte ikke det han så da han pakket opp statuetten han hadde vunnet på Golden Globe i 2008.  REUTERS/Lucy Nicholson
HVA? Jon Hamm likte ikke det han så da han pakket opp statuetten han hadde vunnet på Golden Globe i 2008. REUTERS/Lucy Nicholson Foto: Lucy Nicholson

Mad Men-stjernen fikk sjokk da han pakket opp Golden Globe-statuetten

Mad Men-stjernen Jon Hamm fikk seg litt av en overraskelse da han endelig fikk statuetten sin i hus.

Skuespiller Jon Hamm har for sin rolle som Don Draper i TV-serien Mad Mene vunnet Golden Globe to ganger, og vært nominert til den samme prisen hele seks ganger.

En av gangene han nådde helt opp og vant prisen var i 2008, og det var denne gangen han fikk seg en negativ overraskelse.

Pakke-sjokk

Når skuespillerne får utdelt en statuett på scenen, er den ikke helt klar til å tas med hjem. Den skal nemlig prydes med vinnerens navn før den kan ende på en hylle i vinnerens hjem.

Hamm fikk statuetten sin en tid etter prisutdelingen i 2008, men da han studerte den gjeve statuetten litt nærmere ble han skuffet.

«Jeg tenkte bare åh, nei. Dere, det skal ikke være en H», har Hamm uttalt til Vanity Fair i følge Variety.

De som har gravert skiltet på statuetten har altså skrevet «John» i stedet for Jon som er den rette måten han skriver navnet sitt på.

Mad Men endte sin syvende og siste sesong i fjor, og Hamm er for tiden dommer i Sundance Film Festival i Park City i Utah.

MAD MEN: Her er Jon Hamm i rollen som Don Draper i mad Mens siste sesong.  (Justina Mintz/AMC via AP)
MAD MEN: Her er Jon Hamm i rollen som Don Draper i mad Mens siste sesong. (Justina Mintz/AMC via AP) Foto: Justina Mintz