FÅR KRITIKK: Colombianske James Rodriguez er lei kritikken som handler om hans fysiske form.  AFP PHOTO/ PIERRE-PHILIPPE MARCOU
FÅR KRITIKK: Colombianske James Rodriguez er lei kritikken som handler om hans fysiske form.  AFP PHOTO/ PIERRE-PHILIPPE MARCOU Foto: Pierre-philippe Marcou

Real Madrid-stjerne lei av å bli kalt tjukk

Midtbanespilleren James Rodriguez kritiseres for sin fysiske form etter å ha levert under forventningene i Real Madrid.

Den 24 år gamle Real Madrid-spilleren James Rodriguez har måttet tåle mye kritikk den siste tiden. Midtbanespilleren, som for alvor gjorde seg bemerket under VM i Brasil 2014 med sine seks fulltreffere, har ikke prestert som man hadde forventet for Real Madrid etter overgangen fra Monaco.

Assistkonge

Colombianeren, som var assistkonge i Ligue 1 i 2014, har bare spilt 12 La Liga-kamper for den spanske storklubben denne sesongen, og står oppført med tre mål og fem assists. Det er ikke godt nok hvis man ønsker å skygge banen for kritiske røster.

Først og fremst har han blitt kritisert for å være uprofesjonell, og ulike sportsaviser har hevdet at hyppige byturer til langt på natt har ført til at Rodriguez er i dårlig fysisk form. Så langt har det faktisk gått at Rodriguez har blitt stemplet som «tjukk».

Gjør meg forbannet

Kritikken ble ikke mindre da Rodriguez skal ha fått politiet etter seg da han brøt fartsgrensen, og angivelig nektet å stanse bilen.

Nå har den krasse kritikken godt så hardt inn på Rodriguez at han har valgt å kommentere de ulike hendelsene, og i følge britiske Daily Mail har den tidligere Porto-spilleren uttalt at han tar godt vare på seg selv.

– Denne praten (om privatlivet, journ. anm.) går virkelig inn på meg. Alle som står meg nært vet hvordan jeg oppfører meg og at jeg alltid tar godt vare på meg selv, sier James.

Midtbanespilleren benekter samtidig at han er en partyløve, og forteller at han blir forbannet av kritikken.

– Jeg er veldig profesjonell. Alt som er sagt om meg og at jeg ofte er ute til langt på natt er løgn. Det gjør meg forbannet at folk tviler på meg og sier at jeg er tjukk.

Om bilhendelsen, der han ikke stanset for politiet, har han følgende å si:

– Jeg kjørte ikke så fort som alle skal ha det til. Jeg hadde på høy musikk og når jeg var fremme (på treningsfeltet, journ. anm.) så jeg at de var bak meg.