VANT: Lene Alexandra Øien (34) fikk to pallplasseringer i sin første bikinifitness-konkurranse. Foto: Privat
VANT: Lene Alexandra Øien (34) fikk to pallplasseringer i sin første bikinifitness-konkurranse. Foto: Privat

Lene Alexandra til topps i bikinifitness

– Jeg er veldig imponert over egen innsats, sier Lene Alexandra (34) til God kveld Norge.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Denne helgen stilte Lene Alexandra Øien (34) i en bikinifitness-konkurranse i Los Angeles.

Der fikk hun to pallplasseringer. Lene Alexandra fikk førsteplass i klassen «Open Bikini - Class A», der hun var eneste deltaker. Hun fikk andreplass i klassen «Novice Bikini - Class A», der hun møtte flere andre konkurrenter.

Dette var Lene Alexandras første konkurranse i bikinifitness.

– Jeg er veldig imponert over egen innsats, sier Lene Alexandra til God kveld Norge.

Dette viser bare at alt er mulig om du virkelig bestemmer deg og jobber målrettet og disiplinert. Gi faen i hva alle andre mener og følg dine drømmer, legger hun til.

Skjønnhetskonkurranse med muskler

Konkurransen Lena Alexandra stilte i heter «Ironman Naturally Championships», og den var en del av det store fitness-arrangementet «TheFitExpo».

Der konkurreres det innenfor kategoriene kroppsbygging, fysikk, figur og bikini. Lene Alexandra deltok i sistnevnte.

– Det er en bikinifitness-konkurranse hvor jeg blir vurdert ut i fra trening, anatomi, kroppen og hvor mye jeg har formet den. Den skal se ut på en spesifikk måte og ha symmetri. Samtidig som man også blir vurdert ut i fra hud, hår og hvordan man poserer. Så det er jo en beauty-konkurranse men med muskler, sa Lene Alexandra til TV 2 i forkant av konkurransen.

Lene Alexandra hadde med seg kjæresten Henrik Aukland som støtte under konkurransen i Los Angeles. Han jobber også som personlig trener.

Streng diett

Den tidligere glamourmodellen og popartisten har de siste årene lagt om sin livsstil. I 2008 fjernet hun all silikon fra brystene sine og skiftet image. Nå driver hun eget selskap som personlig trener, og hun har lagt mye tid og krefter ned i forberedelsene til bikinifitness-konkurransen.

Da TV 2 møtte henne på sitt faste treningssenter i Oslo en uke før konkurransen, fortalte hun at hun har gått på en streng diett den siste tiden.

– Jeg opplever at jeg spiser mye, selv om at det er få kalorier. Jeg har havregryngrøt til frokost med litt proteinpulver. Jeg tar mine vitaminpiller, omega 3 og D3. Jeg spiser kylling, karbonadedeig, søtpotet, masse brokkoli, cottage cheese og Salmalaks, sa hun til TV 2.

TOPPTRENT: Lene Alexandra Øien (34) har trent i to år før sin debut i bikini fitness. I helgen tok hun en 1. og en 2. plass i en konkurranse i Los Angeles. Foto: Privat
TOPPTRENT: Lene Alexandra Øien (34) har trent i to år før sin debut i bikini fitness. I helgen tok hun en 1. og en 2. plass i en konkurranse i Los Angeles. Foto: Privat