En kvinne tidlig i 20-årene ble natt til søndag overfalt av to menn på Majorstuen i Oslo. Overfallet skal ha skjedd i krysset mellom Jacob Aalls gate og Middelthuns gate.

– De to mennene kom gående bak henne og tok tak i henne. De spurte om hun ville bli med dem hjem, og da hun sa nei endte det med at de slo henne flere ganger i hodet og i ansiktet. De rev også opp skjørtet hennes og befølte henne på overkroppen, under klærne, sier operasjonsleder Tor Jøkling i Oslo politidistrikt til TV 2.

Etter en stund løp mennene fra stedet i retning Bogstadveien.

Kvinnen ringte politiet, som fikk melding om hendelsen klokken 03.45.

Den fornærmede kvinnen beskriver de to gjerningsmennene som over 190 centimeter høye rundt 25 år, litt mørk i huden og med mørkt hår.

Begge snakket gebrokkent norsk og kan være fra Nord-Afrika eller Midtøsten. Den ene mannen hadde på seg en grå hettegenser med mørk jakke utenpå med en refleks på høyre arm. Den andre mannen, som var litt mer passiv, hadde også mørk jakke.

– Dette var helt ukjente gjerningsmenn og hun ble utsatt for seksuelle tilnærminger. Det er meget ubehagelig og skremmende for kvinnen, sier operasjonsleder Jøkling.

Kvinnen ble sendt til legevakten, og skal ha hatt store smerter som følge av slagene.

Politiet oppretter anmeldelse på vegne av henne, og søker i området etter gjerningsmennene. De sjekker også overvåkningskameraer i nærheten, og oppfordrer publikum som kan ha sett hendelsene eller noen som passer beskrivelsene av gjerningsmennene til å ta kontakt på telefon 02800.

TV 2 oppdaterer saken.