Dobbel Lewandowski for Bayern München

Bayern München slo Hamburg 2-1 borte fredag og økte ledelsen ned til konkurrentene i tysk Bundesliga i fotball.

Polakken Robert Lewandowski scoret 1-0 på straffe sju minutter før pause. Den kom etter at Thomas Müller hadde blitt felt.

Se målene i Sportsnyhetene i videovinduet øverst i saken.

I andre omgang skapte Xabi Alonso litt spenning da han gjorde selvmål for sørtyskerne etter 53 minutters spill, men Lewandowski var frampå bare åtte minutter senere og puttet seiersmålet.

Scoringen kom etter et skudd av Müller som traff Lewandowski, skiftet retning og gikk bak Rene Adler i Hamburg-målet. Det var hans 17. seriemål for sesongen.

Det er ett mindre enn Bundesligaens toppscorer, Borussia Dortmunds Pierre-Emerick Aubameyang, som har 18 fulltreffere.

Bayern München har 49 poeng etter 18 kamper, og ned til Borussia Dortmund på 2.-plass er det hele 11 poeng. Dortmund har én kamp mindre spilt. (©NTB)