I SITT ESS: Lene Alexandra nyter LA-livsstilen på Venice Beach i Los Angeles. Foto: Instagram.
I SITT ESS: Lene Alexandra nyter LA-livsstilen på Venice Beach i Los Angeles. Foto: Instagram.

Her er topptrente Lene Alexandra på plass i L.A.

Lene Alexandra Øien (34) har jobbet knallhardt for en pallplassering under bikinifitness-konkurransen i USA.

Lene Alexandra har med kjæresten Henrik til Los Angeles når flere måneder hardtrening forhåpentligvis skal premieres med en pallplassering i bikini fitness.

– Jeg hadde tenkt å reise alene, men er veldig glad for at han er med og støtter meg, sier Lene Alexandra til God kveld Norge.

Fra silikon til proteinshake

Den tidligere glamourmodellen har lagt om livsstilen sin, og har byttet ut silikonen med proteinshake. Nå trener hun flere timer daglig, og har gått på en streng diett for å finne formen.

Lene Alexandra har de siste årene jobbet som personlig trener, og står bak selskapet LA-Lifestyle. Derfor føles det veldig riktig for henne å skulle stille i en bikinifitness-konkurranse akkurat her.

Vil inspirere andre

Men den viktigste grunnen til at Lene Alexandra stiller er for å inspirere og motivere andre til å gjøre det de brenner for.

– Budskapet mitt handler om at jeg ønsker å inspirere andre mennesker til å tørre å være enda mer seg selv og gjøre det de har lyst til. Følge drømmene sine og jobbe hardt for å nå målene sine. Vise at det er mulig, sier hun.

Se reportasjen med Lene Alexandra fra Los Angeles på God kveld Norge, lørdag kl.22.15 på TV 2.