FARLIG DUO: Sergio Agüero og Lionel Messi ville blitt en livsfarlig duo for Manchester City. Nå sier Agüero at han har fortalt landslagskompisen om livet i Manchester.(AP Photo/Sergei Grits)
FARLIG DUO: Sergio Agüero og Lionel Messi ville blitt en livsfarlig duo for Manchester City. Nå sier Agüero at han har fortalt landslagskompisen om livet i Manchester.(AP Photo/Sergei Grits) Foto: Sergei Grits

– Han vet allerede at det ikke er strand her!

Sergio Agüero avslører at han har diskutert Manchester med Lionel Messi.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Sergio Agüero gjør alt annet enn å dempe spekulasjonene rundt Lionel Messi og en mulig overgang til Manchester City.

– Været er ikke så viktig
I et eksklusivt intervju med Sky Sports sier den argentiske Manchester City-spissen at han faktisk har diskutert sin nye hjemby med Messi.

– Han vet allerede at det ikke er strand her! Som jeg sa til ham, til sjuende og sist tilbringer man storparten av tiden hjemme. Vi spiller hver tredje dag, så vi spiser og hviler bare mellom kampene – så været er virkelig ikke så viktig, sier Agüero.

Messi har bedyret at han vil avslutte karrieren i Barcelona, men det er tidligere spekulert i om verdens beste fotballspiller kan skifte beite og bli lagkamerat med landsmann Agüero.

– Jeg fortalte ham at Manchester er en ideell by fordi du kan være hjemme hele dagen, du spiller hver tredje dag, vi kan spise sammen, vi kan møtes, drikke Mate (en tradisjonell søramerikansk drikk) og spille fotball sammen, sier Agüero.

Agüero og Messi i tospann for Manchester City ville gitt samtlige Premier League-forsvarere bekymringer. Tenk dere at også Pep Guardiola hadde kommet inn portene på Etihad ...

Spanjolen er ferdig i Bayern München etter sesongen og har sagt at han kommer til å være manager i Premier League neste sesong. Hvilken klubb det er snakk om er ennå ukjent. Guillem Balagué, journalisten som intervjuet Agüero, skriver i dag på Twitter at Guardiola er enig med City, men ingenting er signert ennå. Det vil ikke skje før muligheten for at City og Bayern kan møtes i Mesterligaen er borte.

Agüero har lært av skadefeil
Lørdag venter West Ham for Agüero og Manchester City. Premier Leagues kanskje beste spiller har omsider fått fart på sakene etter skadeproblemene og har scoret tre mål på de siste tre kampene. Nå håper 27-åringen å ha lagt bak seg skadene, og han sier at han har lært av tidligere feilsteg etter å ha mistet elleve kamper denne sesongen. Forrige sesong gikk Agüero glipp av 27 kamper.

– I fjor endret jeg dietten min litt. Jeg har alltid spist godt, men nå spiser jeg litt mer grønnsaker enn jeg gjorde tidligere. I tillegg til det er Premier League så krevende at man ikke kan spille på 80 prosent. Jeg har prøvd å spille på 80-85 prosent, og det er da jeg har skadet meg. Nå har jeg lært av det, og jeg prøver ikke å gjøre de samme feilene, sier Agüero.

– Nå føler jeg at jeg er i ferd med å komme tilbake i toppform, og jeg prøver å miste så få kamper som mulig. Det er det viktigste.