Idol-dommer: – Jeg ville sagt nei til Tone Damli

Idol-dommer Sandeep Singh mener årets deltakere danker ut tidligere favoritter.

Idol-dommerne Gunnar Greve Pettersen (33), Ina Wroldsen (31) og Sandeep Singh (29) gjestet i dag TV 2-programmet God morgen Norge for å snakke om kveldens sesongpremiere.

Under et kavalkadeklipp fra 2005-sesongen med Jorun Stiansen, Tone Damli Aaberge og Alejandro Fuentes – som kom på henholdsvis 1., 2. og 3. plass – fikk Singh spørsmål om noen av dem ville ha gått videre hvis de stilte på audition i dag.

– Nivået i år på auditions har vært så bra, at hadde de vært på auditions i år, så hadde ikke de kommet videre. Kanskje Alejandro, fordi man hører karakteren i stemmen hans veldig godt, men jeg tror det hadde blitt nei til Tone Damli, ass. Jeg er ganske sikker på det, egentlig, sier Singh og ler.

Gunnar Greve er dog mer usikker på hva han ville ha gjort.

– Det er godt spørsmål. Jeg vet ikke, men jeg tror Tone hadde fått et ja under tvil fra meg, sier Greve.

Se klippet fra God morgen Norge øverst i saken.

15-åringen Ingeborg trollbinder Idol-dommerne med stemmen

– Vi skal være betingelsesløst ærlige

Årets Idol-sesong er den niende i rekken, og Greve – som har vært dommer tre ganger tidligere – synes fremdeles det er vondt å si nei til håpefulle deltakere.

– Vi skal være betingelsesløst ærlige og selvfølgelig konstruktive. Ikke sable folk ned uten mål og mening. Jeg prøver så godt jeg kan å være konstruktiv og oppbyggende i alle mine tilbakemeldinger.

  • Idol har premiere fredag klokken 20.00 på TV 2.