Ingen vet helt sikkert hvor Pep Guardiola befinner seg neste sesong. FOTO: SCANPIX
Ingen vet helt sikkert hvor Pep Guardiola befinner seg neste sesong. FOTO: SCANPIX Foto: Matthias Schrader

– Hvorfor skulle United ta et møte  med den neste City-manageren?

Spansk fotballekspert hevder møtet mellom Pep Guardiola og Manchester United er oppspinn.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ifølge franske L'Equipe var Pep Guardiola i samtaler med Manchester United i Paris forrige uke.

Dette ble fort avvist av både Guardiolas og Uniteds representanter.

Det hadde jo ikke akkurat tjent United å bekrefte samtaler med mannen som ryktes å være den neste Manchester City-manageren.

Nå går den spanske fotballeksperten, Guillem Balague, enda lenger i å avkrefte samtalene. Balague skriver på Twitter at møtet mellom Bayern München-treneren og Manchester United aldri fant sted. Han stiller også spørsmålet «Hvorfor skulle United ta et møte med den neste City-manageren?»

Pep Guardiola har lenge vært linket til den lyseblå delen av Manchester. I desember bekreftet hans nåværende klubb at treneren ikke forlenger kontrakten etter sesongen.

Balague hevder at det er en muntlig avtale mellom Manchester City og Pep Guardiola og at signeringen vil bli offentliggjort når det ikke lenger er mulig for Bayern München og Manchester City å møtes i Champions League.

Guardiola har vunnet det meste som kan vinnes i Spania og Tyskland. Fra tiden i Barcelona har han blant annet tre ligagull og to Champions League-titler, og han har vunnet Bundesligaen på to av to forsøk med Bayern München.

Neste sesong håper han på å ta Premier League med storm hvor Manchester City virker som den mest åpenbare destinasjonen, men Manchester United og Chelsea har nok ikke gitt opp forsøket på å snappe den meritterte 45-åringen foran nesen på de lyseblå.