Max (18) skulle bare gripe ballen - så skjer det utrolige

Heldigvis fikk kjæresten til en av 18-åringens lagkamerater fanget det utrolige øyeblikket på tape.
Nå går klippet jorden rundt. Klikk på bildet for å se videoen!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se den utrolige scoringen i videovinduet øverst i saken (eller klikk på denne lenken)!

Husk at du ser NBA på TV 2 Sportskanalen og TV 2 Sumo!

Enkelte scoringer er rett og slett så utrolige at man knapt tror at de er sanne.

Dette gjelder definitivt for en basketballscoring som ble satt i kurven i et high school-oppgjør i Tharptown, Alabama, mandag denne uken.

Da Tharptown Varsity-spiller Bailey Motes (17) serverte en lekker pasning inn i feltet mot sine lagkamerater med to minutter og 30 sekunder igjen av tredje periode, kunne han nemlig ikke ane utfallet av situasjonen.

Hans lagkamerat Max Nolen (18) skulle nemlig bare gripe ballen, men misset fullstendig i mottaket. I stedet traff ballen ham i hodet, for deretter å - ved hjelp av en utrolig tilfeldighet - gå rett i kurven.

– Alle stoppet opp i ett minutt for å la det synke inn
– Alle var forbauset. Det var akkurat som om alle stoppet opp i ett minutt for å la det som hadde skjedd synke inn. Vi har aldri opplevd noe lignende tidligere, sier Ashlyn Vandiver til TV 2.

18-åringen er poengplukker Nolens kjæreste, og den som er ansvarlig for at klippet nå går jorden rundt. Det var nemlig hun som postet det på sin Twitter-profil, og forespørslene fra store nyhetsbyråer som ESPN og FOX Sports kom tidlig.

– Det var faktisk ikke jeg som filmet det. Det var kjæresten til en av de andre guttene på laget som gjorde det, og sendte det til meg. Men han som blir truffet har vært kjæresten min i tre år.

– Er det riktig å si at klippet har blitt spredt over hele verden?

– Definitivt. Vi er blitt helt forbauset over hvor langt dette har gått, forklarer Vandiver.

Studerer en bildene nærmere, kan man se at Nolens lagkamerat Matthew Brasuell, med nummer 24, foretar et lite touch på ballen. Det var trolig dette som satte ut mannen med det målfarlige hodet.

Målscorer Nolen var 17 år da scoringen fant sted, men fylte 18 dagen etter og er siden hendelsen blitt en slags «lokalkjendis» i Alabama.

Laget hans Tharptown Varsity vant for øvrig kampen mot Hatton High School 86-56.

Se den utrolige scoringen i videovinduet øverst i saken!