Fotballryktene: – Vil nekte van Gaal å kjøpe spillere

Manchester United skrur igjen kranen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er ni dager igjen av januarvinduet. Ingen av topplagene i Premier League har forsterket laget vesentlig, men det kan fort snu.

Alexandre Patos agent forteller at fire klubber - inkludert Chelsea og Liverpool - har mulighet til å signere brasilianeren. Foreløpig er det ikke kommet bud på Pato, ifølge agenten.

The Mirror skriver at Manchester United, for en gangs skyld, ikke skal pøse ut penger i overgangsvinduet. Grunnen er at Louis van Gaal trolig forsvinner fra klubben i sommer. Nederlenderen har brukt milliarder av kroner på å få Manchester United til å bli Englands 5. beste klubb. Nå vil klubben bremse pengesløsingen. Det er nemlig ikke sikkert at nye Van Gaal-gullkjøp passer inn i den nye managerens planer.

Tottenham har sikret seg en opsjon på å hente Gareth Bale tilbake, ifølge et lekket dokument. Så gjenstår det å se om Bale virkelig vil tilbake til White Hart Lane. Waliserens representanter har travle dager for tiden. Nylig kom det frem at Real Madrid dekket over Bale-kjøpesummen for å blidgjøre Cristiano Ronaldo.

Manuel Pellegrini kan være på vei til russisk fotball etter sesongen. Zenit St. Petersburg er en aktuell destinasjon. I sommer skal nemlig André Villas-Boas gi seg i klubben.

Daily Mail skriver at Nemanja Matic vurderer å forlate Chelsea. Grunnen er den ufattelig svake sesongen så langt. Det blir neppe Mesterliga-spill neste sesong, noe som garantert vil få flere av Chelsea-spillerne til å tenke seg om i sommer.

Victor Valdes ser ut til å forsvinne til belgisk fotball, men en polsk 15-åring kan være på vei inn portene på Old Trafford. Bartosz Mrozek er på prøvespill, skriver Daily Express.

Det begynner å bli noen år siden Fernando Torres virkelig presterte på øverste nivå, men det hjelper å ha et godt navn. Ifølge agenten hans har Torres åtte feite tilbud på bordet. Da kan han bli verdens best betalte fotballspiller.

Crystal Palace vurderer å gi Emmanuel Adebayor en seks måneder lang kontrakt. Adebayor ble frigitt av Spurs høsten 2015.

Newcastle-manager Steve McClaren har lagt inn et bud på Swansea-spiss Bafetimbi Gomis. 92 millioner kroner er budet på, skriver The Sun. Newcastle ser ut til å ha gitt opp jakten på Andros Townsend. Tottenham vil ha over 180 millioner kroner for Townsend, og for en gangs skyld har Newcastle tatt til fornuften.