FÅR HØRE DET: Michael Carrick kom for sent til toget, men fikk ikke helt den sympatien han kanskje hadde håpet på. Pa Photos / Nigel French
FÅR HØRE DET: Michael Carrick kom for sent til toget, men fikk ikke helt den sympatien han kanskje hadde håpet på. Pa Photos / Nigel French Foto: Nigel French

Carrick reagerer på krass Twitter-mobbing

Kom for sent til toget og ble bombardert med meldinger om hvor treg han er.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Manchester United-Southampton på TV 2 Sport Premium eller i livesenteret lørdag kl. 16.00.

Det er ikke alltid ting går helt som planlagt når man legger ut en melding i sosiale medier. Det fikk Michael Carrick erfare etter å ha tvitret om å ha kommet for sent til toget.

– Når du skynder deg til perrongen bare for å se toget kjøre fra stasjonen og noen få folk bare ler. Det er ok, bare en time til neste tog, skrev Manchester United-stjernen.

Carrick hadde kanskje sett for seg sympati, men fikk i stedet for en forutsigbar flodbølge med meldinger der brorparten omhandler hans egen manglende fart på banen.

Her er noen av meldingene:

Det kom også noen vittigheter som ikke rettet seg mot farten til Carrick.

Etter en stund sendte Carrick i vei en ny Twitter-melding, der han klaget på responsen han hadde fått på den forrige.

– Når det gjelder forrige tweet, så har det vært altfor mange kommentarer om farten min. Noen var ganske krasse, må jeg si, skriver han.

Manchester United tar imot Southampton på Old Trafford lørdag kl. 16.00. Om Michael Carrick rekker den kampen ser du på TV 2 Sport Premium.