PSGs Marquinhos i duell med Shakhtars Alex Teixeira under en Champions League-kamp i 2015. FOTO: AP Photo/Christophe Ena
PSGs Marquinhos i duell med Shakhtars Alex Teixeira under en Champions League-kamp i 2015. FOTO: AP Photo/Christophe Ena Foto: Christophe Ena

Stjernespiss fikk strekk like etter Liverpool la inn bud

Det ser ut som Alex Teixeiras overgang til Liverpool lar vente på seg.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tidligere i dag kom bekreftelsen på at Liverpool hadde lagt inn et bud på 308 millioner kroner for Shaktar Donetsks stjernespiss Alex Teixeira.

Liverpools administrerende direktør, Ian Ayre, hadde reist til Shaktars treningsleir i Florida for å diskutere en overgang.

Den overgangen kan nå gå i vasken. Sjefsredaktør i Sport-Express.ru, Artur Petrosyan, hevder nemlig på Twitter at brasilianeren pådro seg en strekk under den siste treningsøkten.

Sant, eller bare lureri?

Diskusjonen på sosiale medier tar av etter at meldingene om strekkskaden kom. Twitter-folket er fremdeles usikre på om dette virkelig kan være sant og om Artur Petrosyan er til å stole på, eller at det rett og slett er en god spøk som har lurt mediene verden over.

Hvis det uansett skulle vise seg å stemme kan det bli et problem for Liverpool som er ute etter en spiss som scorer mål.

Med få dager igjen av overgangsvinduet gjenstår det å se om Teixeira klarer å fullføre en eventuell medisinsk test.