Fotballryktene: – Nemanja Vidic aktuell for Premier League-retur

Og Arsenal vil legge 460 millioner kroner på bordet for Bundesliga-stjerne.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det nærmer seg deadline day dag for dag, og nå har flere av de store klubbene begynt å røre på seg.

Chelsea blir trolig første storklubb som presenterer en ny signering. Den tidligere Milan-spilleren Alexandre Pato skal ha blitt enig med London-klubben om en treårskontrakt. Corinthians-spilleren vil koste 100 millioner kroner. Pato har sagt seg villig til å gå ned i lønn for å spille for Chelsea.

Samtidig er Pedro på vei bort fra klubben. Spanjolen har slitt med å finne seg til rette etter overgangen fra Barcelona i sommer, skriver Daily Express.

En gammel Premier League-kjenning kan være på vei tilbake. Nemanja Vidic og Inter ble for noen dager siden enige om å terminere kontrakten. Nå er Aston Villa i samtaler med serberen med tanke på en mulig retur til balløya. Det skriver The Sun. Vidic spilte for Manchester United fra 2006 til 2014.

Hva så med gamleklubben til Vidic? Manchester United har ikke flust av målscorere i troppen. Kanskje Edinson Cavani er løsningen? ESPN skriver at Manchester-klubben vurderer å legge inn et bud på PSG-spissen som har scoret 10 mål på 17 kamper i den franske ligaen denne sesongen.

Arsenal skal være villig til å legge 460 millioner kroner på bordet for den sveitsiske midtbanespilleren Granit Xhaka (23). Håvard Nordtveits lagkamerat i Borussia Mönchengladbach kan forsvinne i sommer, skriver Daily Star. Xhaka spøkte med journalister at han allerede har spurt Francis Coquelin om draktnummer 34 er ledig. På 15 Bundesliga-kamper denne sesongen står Xhaka med tre scoringer og tre røde kort!

Skal Saido Berahino bli den nye Peter Odemwingie? 22-åringen har nok av beilere, men West Bromwich vil ikke selge uten en god pris. Berahino skal være mest interessert i en overgang til Tottenham. Kanskje han setter seg i bilen og kjører til London på deadline day? Newcastle er også et alternativ, skriver Daily Mirror.

Tottenham skal være villige til å utløse utkjøpsklausulen til Barcelona-spilleren Sandro Ramirez. Det vil koste klubben 112 millioner kroner, skriver Daily Express.

Et transferdokument som er blitt lekket viser at Manchester City betalte 525 millioner kroner for Eliaquim Mangala, ikke 400 millioner kroner slik klubben opprinnelig hevdet.

Hva ellers er det å melde fra transfer-koket i England? Standard Liege vurderer å gi Victor Valdes en ny start med blanke ark og tegnestifter etter Manchester United-katastrofen, skriver Daily Mail.

Sam Allardyce prøver å bytte Fabio Borini med Andre Ayew, men Swansea har ennå ikke latt seg lure. Big Sam har i hvert fall gitt opp jakten på ivorianeren Lamine Kone.

Swansea har gode minner fra da Joe Allen styrte klubbens midtbane, og nå har waliserne tatt kontakt med Liverpool for å se om det er mulig å lokke 25-åringen sørover igjen.

Burnley har takket nei til et Stoke-bud på 87 millioner kroner for forsvarsspilleren Michael Keane.