Eva Weel Skram rørte alle med Henning Kvitnes-hit: 
Det var bare wow!

«Hver gang vi møtes»-artistene slet med å holde tårene tilbake.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Henning Kvitnes (57) fra Halden hedres i lørdagens «Hver gang vi møtes» av Wenche Myhre, Philip «Admiral P» Boardman, Ivar «Ravi» Christian Johansen, Eva Weel Skram, Jørn Hoel og Unni Wilhelmsen.

Eva Weel Skram (30) strippet ned Kvitnes’ særdeles kjente «Evig eies (kun et dårlig rykte)» fra 1998 til bare piano og stemme.

Kvitnes ble kraftig imponert over Skrams neddempede versjon av hans låt.

– Det var bare wow!

– I utgangspunktet er det en oppegående rockelåt som jeg alltid pleier å avslutte konserter med, og så gjør hun den helt nede med piano og den sårbare, vakre, flotte stemmen. Det var bare wow! Hun spilte helt alene med piano, og hun fikk faktisk teksten til å leve på nytt. Hun fikk meg til å tenke på hva jeg egentlig tenkte da jeg skrev den. Det er en personlig og kanskje litt privat låt, så det var veldig deilig å høre den på Evas måte, forteller Kvitnes til TV 2.

Det er lett å se at Kvitnes blir litt preget av Skrams versjon, men hevder at han ikke tar lett til tårene.

– Jeg sier som Jonas Fjeld sa i fjor: «Jeg griner inni meg». Altså, jeg ble rørt, men det er mange måter å vise det på. Jeg er egentlig ikke en type som griner over sånne ting. Jeg griner mer av andre folks ting, på en måte.

  • «Hver gang vi møtes» sendes på TV 2 lørdag klokken 20.00.