Fotballryktene: – United må bla opp 815 millioner kroner for Lukaku

Mens Liverpool snuser på Alvaro Morata og Javier Hernandez.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Få med deg alt det siste fra overgangsmarkedet i vårt livesenter!

Det har vært et stille og rolig overgangsvindu så langt, men forvent mer action de neste elleve dagene.

Manchester United-manager Louis van Gaal har høstet mye kritikk for en spillestil mange karakteriserer som kjedelig. Nå skal nederlenderen være lei av kritikken og mishagsytringene som blir slengt i hans retning. Van Gaal vurderer å hoppe av United-kontrakten i sommer, ett år før den egentlig utløper. Det skriver Daily Mirror.

Romelu Lukaku til Manchester United? Ja, det kan skje. Men da må Manchester United bla opp 813 millioner kroner for belgieren, skriver The Sun. Så spørs det om Manchester United er Gaal nok til å bruke så mye penger på spissen.

Gazzetta dello Sport skriver at Liverpool er i forhandlinger med Juventus om spissen Alvaro Morata. Liverpool er villig til å legge 580 millioner kroner på bordet for Morata, men Juventus ønsker ikke å selge angriperen.

Om Morata skulle glippe for Jürgen Klopp kan Javier Hernandez være neste transfermål for Klopp. Calciomercato skriver at Liverpool vurderer å legge inn et bud på den tidligere Manchester United-spissen.

Om Morata eller Hernandez mot formodning kommer inn portene på Anfield kan Daniel Sturridges dager i klubben vært talte. West Ham planlegger et bud på 175 millioner kroner for den skadeforfulgte spissen.

Chelsea prøver å overtale Sjakthar Donetsk til å selge brasilianeren Alex Teixeira, men klubbpresident og milliardær Rinat Akhmetov nekter å akseptere London-klubbens bud. Teixeira har scoret 22 mål på 15 ligakamper for den ukrainske klubben denne sesongen.

Chelsea følger også nøye med på Odion Ighalo. En overgang i sommer skal først og fremst være aktuelt. Da er det ventet at Loic Remy og Radamel Falcao forlater klubben.

Tottenham ønsker å hente Coventrys midtbanespiller James Maddison. I første omgang vil Spurs forsøke å låne ut Maddison til samme klubb for at han skal få spilletid og utvikle seg. En annen spiller som er tiltenkt en plass i startelleveren er Atletico Madrids 29 år gamle colombianske spiss Jackson Martinez. Tottenham er villig til å betale 222 millioner kroner for spissen som til nå har vært en flopp i Spania, skriver Marca.

Kinogjengere i Milano skjelver av frykt for at Marouane Fellaini setter seg ned på setet foran dem. Milan er nemlig interessert i å hente belgieren med det høye håret fra Manchester United. 250 millioner kroner vil det koste Rossoneri.

Newcastle hentet nylig Jonjo Shelvey fra Swansea. Andre spillere på blokken til Steven McLaren er West Brom-spissen Saido Berahino og Tottenham-vingen Andros Townsend. Det gjenstår imidlertid en del forhandlinger for noen av de overgangene går i orden.

Manchester City-stjernen Yaya Toure ser ut til å forsvinne fra Etihad i sommer. Ifølge The Sun skal han være villig til å lytte til samtlige bud som kommer inn.

Aston Villa virker fortapt i Premier League, men kanskje kan noen kjøp i januar snu den vonde trenden? Hadjuk Splits kroatiske landslagskeeper Lovre Kalinic (25) skal være aktuell. Keeperen vil koste omlag 60 millioner kroner skriver Daily Mail.