Yelawolf kommer til Norge under X Games

«Till It's Gone»-artisten er headlineren under folkefesten i Oslo. Arif, Unge Ferrari og Philip Emilio vil også være med å varme opp publikum i vinterkulda.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I februar holdes verdens største ekstremsportsarrangement for første gang i Norge. Når X Games går av stabelen i Oslo vil flere store artister stå på scenen.

Den største artisten som kommer er amerikanske Yelawolf. Han står bak hits som «Till It's Gone» og «Best Friend» med Eminem.

Se video øverst i saken!

Inn i snowboardmiljøet

Det norske snowboard-esset Ståle Sandbech gleder seg til å se Yelawolf, og tror han vil skli rett inn under X Games.

– Han er kompis med en del skatere, og kjenner flere snowboardere. Det gjør det ekstra kult at han er inne i miljøet, at han kanskje koser seg litt mer og synes det er gøy å være med på arrangementet selv også, sier Sandbech til TV 2.

Arif, Unge Ferrari og Philip Emilio har utmerket seg som gode norske artister de siste årene. De gleder seg til å dele scene med Yelawolf under X Games.

– Vi har faktisk gjort det før! Han kjenner oss og vet hvem vi er. Jeg tror det blir bra. Vi håper det kommer masse folk, sier Unge Ferrari.

Stiller på flyvende teppe

Arif skapte blest da han viste pornografiske bilder på scenen under Slottsfjellfestivalen i fjor. På spørsmål om et lignende stunt vil kunne skje under X Games svarer han at det nok blir noe litt mer uskyldig.

– Nå blir det enda bedre. Flyvende teppe er egentlig det jeg har planlagt, spøker rapperen til TV 2.

Få med deg X Games på TV 2, Sportskanalen og tv2.no fra 24. - 28. februar.