New York Rangers-spillerne sendte skudd på skudd mot Vancouver Canucks' målvakt, men trengte forlengning for å vinne tirsdagens NHL-oppgjør 3-2.

Mats Zuccarello bidro med en avgjørende scoring for Rangers i hjemmekampen. Nordmannen utlignet til 2-2 midtveis i tredje periode og ordnet dermed forlengning for vertene.

Fikk Kygo-besøk
Oslo-gutten ble også kåret til banens beste av nhl.com etter kampslutt.

– Vi burde scoret tidligere i kampen. Vi dominerte, så at vi gir dem ett poeng er surt, sier Zuccarello Aasen.

– Sånn er det. Keeperen til Canucks sto en kanonmatch. Vi hadde vel tre eller fire avslutninger i stangen. Dette var nok en av de beste kampene vi har spilt denne sesongen, fortsetter Zucca.

På tribunen hadde Zuccarello Aasens mor fått selskap av Kygo. Zuccarello Aasen fikset billett til bergenseren, som skal ha konsert i Brooklyn førstkommende torsdag.

Den får ikke Rangers-stjernen med seg.

– Jeg er ikke her. Det skulle jeg gjerne gjort. Han sa jeg skulle få være med på en tour til Ibiza og være DJ sammen med ham i sommer, fleiper 28-åringen.

Sesongrekord i skudd på mål
Allerede før lagene gikk til forlengning hadde Rangers satt sesongrekord i antall skudd på mål. Da hadde Canucks-keeper Roy Miller fått 46 avslutninger mot seg, mens gjestene bare hadde løsnet 19 skudd.

Avgjørelsen falt snaut fire minutter inn i overtiden. J.T. Miller overlistet Miller i Canucks-buret og fikset en viktig seier for Rangers.

Tidligere i kampen hadde Vancouver-laget ledet både 1-0 og 2-1 etter scoringer av Sven Bärtschi og Alexandre Burrows. Derek Stepan scoret Rangers' første mål, før Zuccarello snek seg inn i målgården og tuppet inn Keith Yandles harde pasning.

Zuccarello noterte totalt tre skudd på mål og spilte voksne 20.50 minutter. (©NTB/TV 2)