Espen Christensen redder et skudd under kampen mot Hviterussland. Han ble kåret til banens beste av TV 2s eksperter. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
Espen Christensen redder et skudd under kampen mot Hviterussland. Han ble kåret til banens beste av TV 2s eksperter. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Foto: Ruud, Vidar

Spillerbørsen: Slik spilte Norge mot Hviterussland

Randi Gustad og Bent Svele har vurdert håndballguttas innsats. Keeperen kåres til banens beste.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Espen Christensen 8 BB

Norges beste med 10 redninger i første omgang og avgjørende redninger da Norge dro i fra. Utrolig viktig med en solid sisteskanse.

Ole Erevik -

Ikke vurdert.

Kristian Bjørnsen 5

Uvanlig blek og nervøs i første omgang. Scorer på den første kontringen, men bommer de tre neste og pådrar seg en dum tominutter. Tar seg opp i 2.omgang, men har to straffebom. 5 mål på 9 sjanser er litt i underkant med tanke på at alle er 100%-sjanser.

Harald Reinkind 5

OK kamp. En scoring, en assist, en teknisk feil og ingen bom, men ikke lett å komme til mot det offensive forsvaret.

Kent R. Tønnesen 6

Kommer inn etter 18 min av første omgang. Bommer sin første, men setter de tre neste. Frisk og tøff begge veier når han er på banen.

Christian O'Sullivan 8

Gode bevegelser mot Hviterusslands offensive 3-3 forsvar. Laget to straffer og scoret et spillemål i 1.omg. Stuper inn og har masse kraft i gjennombruddet. Noe defensiv i forsvar i 1.omgang trekker ned, samt to utvisninger i 2.omg. Likevel var han med på å dra det norske forvaret høyere opp som 3-er med Øverby. Svært god mann mot mann og duellsterk. Lager 5 mål på 6 forsøk og er avgjørende for den norske seieren.

Sander Sagosen 4

Ikke hans kamp rent uttellingsmessig med seks bom på de seks første sjansene, men noen lekre assist gir alltid poeng. På den sjuende sjansen satte han ballen i mål og fortsatte med å lage en straffe, samt nok et mål.

Espen Lie Hansen 5

To bom og en teknisk feil i første omgang, men noen viktige scoringer i andre. Midt på treet.

Magnus Jøndal 4

Svak første omgang, men bedre i andre. Rask og treffsikker.

André Lindboe 5

Kommer inn iskald både i hodet og kroppen - rett fra benken setter han tre straffer på stripe. Samme taktikk funket ikke i 2.omgang.

Magnus Gullerud 5

Gjør en viktig innsats i forsvar og scorer på en kontring.

Joakim Hykkerud 7

Solid offensivt når han kommer inn. Mer bevegelig enn de andre strekspillerne.Scorer på fire av fire og lager en straffe

Petter Øverby 4

Kommer inn etter 25 min i 1.omg og er taklingssterk i midtforsvaret i 2.omgang, selv om det glipper til tider.

Erlend Mamelund 4

Ingen god førsteomgang i midtforsvaret. For flatt. Satt på benken store deler av i andre omgang, men var viktig defensivt da han kom inn. Gikk foran med en knallsterk blokk.