AU DA: Det var ikke lett å være den brasilianske mannen etter at han forlot kona på bensinstasjonen. Illustrasjonsfoto: Colourbox
AU DA: Det var ikke lett å være den brasilianske mannen etter at han forlot kona på bensinstasjonen. Illustrasjonsfoto: Colourbox

Ektemannen kjørte ti mil før han innså mega-tabben

– Dette gjør han garantert aldri igjen, humrer politiet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

En brasiliansk mann fikk mye å svare for etter at han angivelig forlot kona på en bensinstasjon i Passo Fundo i Argentina.

Ifølge The Telegraph kjørte mannen, som bare blir kalt «Walter» av argentinske medier, nesten ti mil før han oppdaget at kona stod igjen på bensinstasjonen.

Nettstedet skriver at mannen gikk på toalettet etter å ha fylt bensin, og han la ikke merke til at kona, som blir omtalt som «Claudia», manglet da han kjørte ut på hovedveien igjen.

Sønnen var fordypet i mobilen

Parets 14 år gamle sønn skal også ha vært med på turen. Han skal ha sittet foran i bilen, dypt fokusert på mobilen sin, og skal heller ikke ha lagt merke til at mamma var borte vekk.

Så fort far og sønn innså at hun var borte, bråsnudde de. De hadde da kjørt 9,6 mil.

Kvinnen skal ha fortalt at hun flere ganger gjorde forsøk på å ringe ektemannen, men at hun ikke hadde dekning på mobilen.

Ventet på politistasjon

Til slutt var det de ansatte på bensinstasjonen som kontaktet politiet, som tok henne med seg til en nærliggende politistasjon hvor hun kunne vente på at mannen forhåpentligvis returnerte.

En politibetjent i Passo Fundo sør i Brasil skal ha fortalt lokale medier at kvinnen var «lite imponert» da ektemannen dukket opp på politistasjonen to timer senere.

– Hun var svært sint. Hun klaget på at det tok ham såpass lang tid før han innså tabben. Dette gjør han garantert aldri igjen, sier han.