Fotballryktene: – United starter overgangsskred med stjernekjøp

Mens Newcastle gjør seg klare til kjøpefest. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Få siste nytt fra overgangsmarkedet i vårt overgangssenter!

Det har hittil vært et januarvindu uten de helt store bevegelsene, men nå kan det hele snu. I alle fall hvis man tror den portugisiske avisen A Bola. Og det er angivelig Manchester United som skal ta ansvaret for å starte kjøpefesten.

Den portugisiske avisen hevder nemlig at Louis van Gaal ønsker å hente Toni Kroos, og at Real Madrid mer enn gjerne vil være med på dansen. Ved å selge tyskeren for en halv milliard kroner kan de nemlig finansiere kjøpet av Edinson Cavani. Og hva så med PSG? Jo, de vil deretter bruke nærmere 900 millioner kroner på å hente Robert Lewandowski

Manchester United er naturligvis ikke den eneste storklubben som vil forsterke laget i januar. Ifølge Evening Standard er Chelsea nå favoritter til å signere West Bromwichs problembarn Saido Berahino. Også flere klubber vil ha forsterkninger i angrepet. Tottenham vil bruke nærmere 100 millioner kroner på Toulouse-angriperen Wissam Ben Yedder, skriver Daily Mirror. Ifølge tyrkiske Radyospor vil West Ham ha spissen Burak Yilmaz. Ryktet kommer like etter at West Ham angivelig, ifølge Guardian, snappet Leeds' høyreback Sam Byram foran Evertons nese. 

Sunderland er på desperat poengjakt og jobber nå med et nytt bud på André Ayew. Det første budet på godt over 100 millioner kroner ble avslått av Swansea, og nå skriver South Wales Evening Post at et nytt bud er på vei. 

Men når alt kommer til alt er det likevel hos erkerivalen Newcastle at desperasjonen virker størst. Ifølge Chronicle skal eier Mike Ashley ha gitt klarsignal for å smadre klubbens overgangsrekord i januarvinduet. Neste trinn, etter å ha kjøpt Shelvey for 150 millioner kroner, er ifølge Guardian et like stort bud på Tottenham-spiller Andros Townsend