Har du sett maken til Donald-kul?

Nå gir Matt (37) seg som kampsportutøver.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Matt Mitrione (37) fikk regelrett bank av Travis Browne i søndagens UFC-kamp, noe som resulterte i en kul verdig et Donald-blad over Mitriones høyre øye.

Et brukket orbitalgulv i det høyre øyet ser ikke helt godt ut.

Slaget som forårsaket bruddet i øyehulen kom imidlertid under kontroversielle omstendigheter.

Mitriones syn på det høyre øyet var sterkt redusert etter at Browne to ganger hadde stukket en finger i øyet på motstanderen. Det er ikke lov.

Browne ble likevel kåret til vinner i kampen, etter at dommeren ikke foretok seg noe påfølgende øyestikkingen. Det medførte pipekonsert fra publikum.

Øyestikking er MMAs svar på fotballens hands. Det er alltid vanskelig å vurdere hva som er straffbart. Er det tilsiktet blir utøveren disket. Er det mindre grad av forsettelighet eller utilsiktet kan utøveren bli trukket et poeng.

I dette tilfellet skjedde det ingenting.

Skaden på det høyre øyet var ikke det eneste som skjedde etter øyestikkingen. Mitrione pådro seg også en skulderskade etter at han ble slengt i bakken av Browne.

– Jeg tror ikke det hadde skjedd uten at han hadde stukket meg i øyet to ganger, skriver den uheldige på twitter.

Kulen ser heller ikke stort bedre ut dagen derpå for Mitrione som har varslet at han vil gi seg med MMA etter 5 tap på 14 kamper.

Browne forsikrer at han ikke brøt reglene med vilje.

– Jeg beklaget kraftig til Matt mens vi var i buret. Det er ikke slik jeg kjemper. Jeg er ikke en skitten utøver, og selv mens vi var i kamp forsikret jeg ham om at det ikke var med vilje, sier Browne ifølge MMA-mania.

I gårsdagens store kamp i UFC slo Dominick Cruz TJ Dillashaw i kampen om bantamvekt-tittelen. Cruz hadde beltet tidligere, men en kneskade gjorde at han mistet det. Cruz har operert korsbåndet tre ganger, og tok nå beltet tilbake.