Fotballryktene: – Toppklubber på jakt etter stortalenter

Mens Mohamed Elyounoussi linkes til Celtic.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Få siste nytt fra overgangsmarkedet i vårt overgangssenter!

Charlie Austins overgang til Southampton kunne ha åpnet for Shane Long til Liverpool. Det tenkte i alle fall Liverpool, som ifølge Mirror la inn et bud på mer enn 100 millioner kroner for angriperen. I retur fikk de imidlertid bare et avslag. Southamptons plan er nemlig å beholde Long og selge Graziano Pellè, som nå kan være på vei tilbake til hjemlandet Italia.

Mathieu Debuchy sier i et intervju med franske l'Equipe at han angrer på at han dro til Arsenal og at han ikke kan være lenger i klubben. Løsningen kan være Remi Garde, som vil hente høyrebacken til Aston Villa.

Også Everton-angriper Steven Naismith ser ut til å bytte klubb. Ifølge Daily Star er Norwich og Everton enige om en overgang verdt 8 millioner pund. Pengene vil Everton bruke til å hente den ukrainske kantspilleren Andrij Jarmolenko. Samme kilde hevder samtidig at Leeds' høyreback Sam Byram i løpet av mandagen vil gjennomføre medisinsk sjekk på Goodison Park. 

Chelsea, på sin side, måtte se at Diego Costa pådro seg en skade i helgens oppgjør mot Everton. Ifølge spanske Fichajes vil Atlético Madrid nå hente angriperen hjem igjen, mens Chelsea i mellomtiden vurderer Alexandre Pato som erstatter mens angriperen er skadet. 

Og mens flere klubber altså tenker mest på hvordan de skal få løst inneværende sesong, ser det ut til at toppklubbene først og fremst jakter på forsterkninger for fremtiden. Mousa Dembéle scoret for Tottenham i helgen og nå skal klubben, ifølge Evening Standard, være i samtaler med Fulham om talentet med nesten helt likt navn: Moussa Dembélé. Problemet er at Fulham ikke får lov til å kjøpe spillere og dermed ikke er særlig lysten på å selge den 19 år gamle angrepsjuvelen. 

Manchester City tenker i samme baner og har nå intensivert jakten på West Hams supertalent Reece Oxford (17).  Ifølge The Sun skal City møte sterk konkurranse fra Manchester United, Chelsea og Liverpool, som alle ligger langflate etter midtbanespilleren. 

Sett med norske øyne er det også verdt å notere seg at skotske The Sun kobler Molde-spiss Mohamed Elyounoussi til Celtic. Dersom rapportene stemmer kan Molde vente seg et bud på rundt 25 millioner kroner.