Keeperne stjal showet da Arsenal klatret opp på tabelltopp igjen

Det endte målløst i oppgjøret mot Stoke på Britannia.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Stoke-Arsenal 0-0

Jack Butland og Petr Cech stanset det lille som kom av målsjanser, og sørget dermed for at det endte 0-0 da Stoke og Arsenal møttes til dyst på Britannia.

Tabelltopp

Det holdt imidlertid til å klatre tilbake på tabelltopp for gjestene, ettersom også Leicester avga poeng mot Aston Villa lørdag.

Arsenal og Leicester står begge med 44 poeng, men the Gunners har den beste målforskjellen. Manchester City, som banket Crystal Palace 4-0 lørdag, er nå bare ett poeng bak de to.

Keeperne stanset alt

Det var en sjansefattig førsteomgang på Britannia. Olivier Giroud og Alex Oxlade-Chamberlain testet Jack Butland i Stoke-målet, men 22-åringen kom seirende ut av sine dueller med Arsenals offensive stjernegalleri.

Minuttet ut i andre omgang vartet samme man opp med en kjemperedning da Giroud steg til værs og stanget ballen mot mål etter en Arsenal-corner.

Etter 56 minutter var det Petr Cech sin tur til å vise seg frem. Joselu fyrte av et godt skudd fra distanse, men tsjekkeren reddet glimrende. Returen endte opp hos Bojan, men Cech var lynraskt opp og fikk nok en gang sørget for en strålende avverging.

Knappe ti minutter senere testet Joselu Cech fra distanse nok en gang, men tsjekkeren lot seg ikke overliste.

I kampen siste minutt testet Joselu Arsenal-keeperen nok en gang, men en glitrende beinparade fra Cech stanset spanjolen. Dermed endte det 0-0 på Britannia.