Spillerbørs: «Han var banens dårligste»

Her er dommen over Liverpool- og Manchester United-spillerne.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Med David de Gea som stanset alt som kom i hans vei på keeperplass og en effektiv Wayne Rooney på topp ble det Manchester United som kunne juble for tre viktige poeng mot Liverpool på Anfield.

Under kan du se spillerbørsen TV 2-kommentator Simen Stamsø Møller har satt opp etter gigantoppgjøret på Anfield. 

Se kampsammendrag over!

Liverpool: 

Simon Mignolet 5
Lite å vurdere ham på i dag. Holdt ballen da han skulle. Kan på ingen måte lastes for scoringen.

Nathaniel Clyne 5
Som for ofte er ikke de offensive bidragene vasse nok. Sterk og god i nærduellene - enkel og uglamorøs i pasningsspillet.

Kolo Touré 7
Først og fremst glimrende i posisjoneringen. Nesten uten feilsteg kampen igjennom.

Mamadou Sakho 5
Oppofrende og god i duellspillet. Bør ikke frakte ballen for mye. Også i dag så vi et par fryktelige pasninger som trekker karakteren ned.

Alberto Moreno 5
Energisk og god i det defensive. Jobbet som besatt kampen igjennom, men få bidrag framover.

Lucas Leiva 6
Ett grep tok Klopp siden Arsenal-kampen. Ut med Ibe, inn med Lucas. Med det vant man midtbanekampen. Kloke valg med ballen. Mister Rooney på målet.

Jordan Henderson 5
Løper og løper og løper. Genial i veggspillet før hans sjanse før pause, men alt i alt for lite kreativ til å kunne være helt fornøyd.

Emre Can 5
Innvolveringene gikk fra det fryktelige til det glimrende. Slurver og stresser for mye i dag. Men så dribler han bort Smalling og setter de Gea på skikkelige prøver.

James Milner 5
Anonym i 1. omgang. God etter pause. Et par gode innlegg, som fortjente bedre sluttprodukt.

Roberto Firmino 6
Mange fine sekvenser med bra ballbehandling og pasninger. Burde ha ordnet ett poeng da han én meter ut fra mål valgte to touch i stedet for å styre ballen enkelt i mål.

Adam Lallana 4
Mer vilje enn kvalitet. Ser mer ut som en langdistanseløper enn en fotballspiller i denne kampen.

Manchester United:

David de Gea 7
Veldig god når han måtte i aksjon. På halvdistanse før Lallanas store sjanse i 1. omgang, men reddet seg inn da. Flotte redninger på begge Cans skudd etter pause. Feilfri og kampavgjørende.

Ashley Young 5
Han er jo ingen høyreback, men ble ikke avslørt ofte den korte tiden hans spilte. Et par merkelige feilpasninger som ikke ble kostbare.

Cameron Borthwick-Jackson 5
Kom inn på venstrebacken før pause. Kan ikke tas på mye. Spilte på det sikre. Det skjedde mye mer på Liverpools høyreside da han satt på benken.

Chris Smalling 4
Hvor er det blitt av høstens beste midtstopper i Premier League? Som mot Newcastle forleden slet han veldig når det gikk fort rundt ham.

Daley Blind 6
For én gang skyld den beste av de to bak der. Mange vil nok kalle ham kjedelig, men han er midtstopper - i dagen dårlige fotballkamp kom nederlenderens ryddighet og forutsigbarhet godt med.

Matteo Darmian 5
Mye av Liverpools angrepsspill foregikk på Darmians side. Fant ikke tonen med Martial, og bidragene ble marginale når bortelaget hadde ballen. Bedre etter pause

Morgan Schneiderlin 5
Langt fra hans beste kamp i United-drakta. Men han taper jo ikke fotballkamper. Viktig å ha ham ved siden av Fellaini.

Marouane Fellaini 4
Veldig vimsete og uryddig kampen igjennom. Men det er jo hans hodestyrke som gjør at Manchester United kan vinne kampen.

Jesse Lindgard 3
Visst var han banens dårligste i dag. Løp mye imellom, og når ballen havnet i føttene hans mistet han den omtrent hver bidige gang. Ble byttet ut for Mata - og da kom målet.

Ander Herrera 5
Lite synlig, og vanskelig å bedømme. Får ikke linket opp med Rooney.

Anthony Martial 6
Han er den eneste som kan gjøre ting helt på egenhånd i dette laget. Nesten igjennom flere ganger. Fremtvinger corneren som fører til scoringen.

Wayne Rooney 5
Avslutningene sitter som aldri før for Rooney. Foruten målet var han aldeles ikke bra.