PÅ BEDRINGENS VEI: Johann André Forfang skal hoppe søndagens lagkonkurranse i skiflygings-VM etter å ha falt lørdag.  REUTERS/Heinz-Peter Bader   FOTO: HEINZ-PETER BADER /
PÅ BEDRINGENS VEI: Johann André Forfang skal hoppe søndagens lagkonkurranse i skiflygings-VM etter å ha falt lørdag. REUTERS/Heinz-Peter Bader FOTO: HEINZ-PETER BADER /

Forfang hopper lagkonkurransen

Johann André Forfang bedre etter fallet i går.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

KULM (TV 2): Han haltet etter å ha kræsjlandet på 240 meter i gårsdagens individuelle konkurranse i skiflygings-VM, men nå har Tromsø-gutten blitt klarert til å hoppe lagkonkurransen der Norge er storfavoritter.

– Forfang hopper i dag, sier pressekontakt Clas Tommy Herland til TV 2.

Unggutten har blitt testet på morgenen i dag, og hevelsen i kneet er borte. I følge fysioterapeuten hadde det vært uaktuelt å la han hoppe med hevelse i kneet. Alternativet til Forfang hadde vært Andreas Stjernen eller Joachim Hauer.

– Jeg tror uansett om Johann er småskadd at han er det beste alternativet, sier Stjernen til TV 2, vel vitende om at Forfang har levert strålende i den vanskelige bakken i Kulm.

Forfang ble nummer fire etter fall i går, bare noen få poeng bak bronsemedaljen.

De tre andre på laget er Kenneth Gangnes, Anders Fannemel og Daniel Tande. Norge er favoritter foran Slovenia, Tyskland og Østerrike.