Zuccarellos straffe avgjorde for Rangers

Mats Zuccarello satte inn sitt straffeslag og ga New York Rangers 3-2-seier over Philadelphia Flyers i lørdagens bortekamp i NHL.

AVGJORDE: Mats Zuccarello #36 scoret på straffe mot Flyers.  FOTO: BRUCE BENNETT /

Det sto 2-2 etter tre ordinære perioder og forlengning, og dermed måtte avgjørelsen falle i straffeslagkonkurranse. Zuccarello var den eneste som scoret.

Henrik Lundqvist i målet reddet skuddene fra Sheyne Gostisbehere og Claude Giroux, mens han presset Jakub Vorácek til å skyte utenfor.

Zuccarello var første Rangers-skytter i aksjon, og han fintet Steve Mason i hjemmemålet ned på isen før han gikk rundt ham og puttet pucken i mål fra kort hold. Da gjorde det ikke noe at Dan Boyle misset med sitt forsøk.

Zuccarello spilte 20.44 minutter i selve kampen, hvorav nesten tre minutter i forlengningen. Han var ikke på isen ved noen av de fire scoringene.

J.T. Miller og Chris Kreider scoret for Rangers, som vendte 0-1 til ledelse før Wayne Simmonds tvang fram forlengning med sin scoring i overtallsspill vel halvveis i siste periode.