Sergio Agüero kunne scoret hat trick - ga målet til David Silva

Manchester City valset over Crystal Palace. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Manchester City-Crystal Palace 4-0

Se kampsammendrag  i videovinduet over!

Manchester City valset over Crystal Palace og tok en svært komfortabel 4-0-seier lørdag.

Fabian Delph åpnet scoringsshowet, før Sergio Agüero scoret de to neste. Argentineren hadde en gyllen mulighet til å score hat-trick, men selv om seieren var i boks valgte han uselvisk å gi lagets fjerde scoring til David Silva. 

Petter Myhre ble imponert over det Manchester City presterte mot Palace.

– Førsteomgang var litt kjedelig. City ledet litt flatterende 2-0, etter at to vådeskudd gikk inn. Men hvis førsteomgang var preget av to vådeskudd, så var scoringene etter pause av det vakre slaget. Scoringene kom etter noen meget vakre angrep, og var av høy, høy klasse.

TV 2-eksperten holder City som en ørliten favoritt i gullkampen.

– City begynner virkelig å ligne på seg selv igjen. Og Agüero er tilbake og skadefri. Min oppfatning er at Manchester City har det beste mannskapet. Men de er avhengig av at spillerne holder seg skadefri, mener han.

Keeperkrøll

I forrige runde sørget en gavepakke fra Palace-keeper Wayne Hennessey for 1-0-seier til Aston Villa, og lørdag skulle det vise seg at han hadde flere gavepakker på lager til spillere med Villa-tilknytning. 

22 minutter var spilt da Fabian Delph fyrte løs fra rundt 25 meter. Treffet han fikk var helt ok, men ikke bedre enn at Hennessey burde ha sørget for at det fremdeles sto 0-0 på Etihad. 

– Det var en god kamp for oss og vi fulgte kamplanen. Vi fikk tre poeng, og det er vi glade for. Troppen vår er fantastisk, og det var viktig for meg å komme inn og gjøre en god figur. Jeg fikk med meg ballen og fikk mye rom, og prøvde et skudd. Heldigvis gikk den inn. Det er jeg glad for. Nå tar vi kamp for kamp fremover. Fortsetter vi med slike prestasjoner er jeg sikker på at vi avslutter sesongen veldig godt, sa Fabian Delph etter kampen.

Et par minutter etter var det Joe Hart i Manchester City-målet som holdt på å tabbe seg ut. Keeperen sendte et utspark rett i ryggen på James McArthur ved hjørnet av 16-meteren, og ballen falt ned i beina til Damien Delaney. 

Agüero-dobbel

Han fikk sendt i vei et skudd, og hadde han klart å presse det under tverrliggeren hadde det endt enda flauere for Hart enn det gjorde for Hennessey. 

Manchester City hadde derimot marginene på sin side fra distanse. Like etter at kampuret hadde passert 40 minutter var det Sergio Agüero som fyrte løs. 

Ballen endret retning da den traff hodet til Scott Dann, og gikk i mål forbi en utspilt Hennessey. 

Da Agüero scoret Citys tredje og sitt andre for kvelden var det ingen retningsforandring. Kevin De Bruyne fant lagkameraten ved bakre stolpe, og argentineren hadde en enkel jobb med styre ballen i det åpne målet.

Uselviske Agüero

Seks minutter før full tid viste Agüero sin storhet da han kom alene med Wayne Hennessey. I stedet for å forsøke å sikre seg et hat trick, spilte argentineren ballen til en bedre plassert David Silva som enkelt kunne sett inn 4-0 i åpent mål.