FRYKTER NEDRYKK: Chelseas vikarmanager Guus Hiddink frykter at klubben rykker ned til Championship. FOTO: DARREN WALSH /
FRYKTER NEDRYKK: Chelseas vikarmanager Guus Hiddink frykter at klubben rykker ned til Championship. FOTO: DARREN WALSH /

Bekymret Hiddink: – Ja, Chelsea kan rykke ned

Guus Hiddink frykter at Chelsea kan rykke ned til Championship.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Chelsea ligger utsatt til på en foreløpig 14. plass på Premier League-tabellen etter 21. serierunder.

Avstanden ned til de tre bunnlagene på tabellen er bare seks poeng.

Vikarsjefen frykter nedrykk
Nå innrømmer Chelseas vikarmanager Guus Hiddink at han frykter klubben kan rykke ned til Championship denne sesongen.

– Ja, det er en realitet. Våre to kommende kamper blir svært vanskelige, sier Hiddink på pressekonferansen før lørdagens oppgjør mot Everton.

Etter oppgjøret mot Everton skal Chelsea møte Arsenal og Watford på bortebane, før Manchester United og Newcastle venter på Stamford Bridge.

– Dersom vi ikke får med oss poengene fra disse kampene, så kan alt skje. Premier League er en liga som kan overraske deg, sier Hiddink.

– Vi er seks poeng unna nedrykk
Hiddink, som tok over som manager på Stamford Bridge for José Mourinho i desember, minner samtidig om at ligaen for øyeblikket er svært jevn.

– Avstanden opp til Tottenham på fjerdeplass er 12 poeng. Vi ønsker alle å se oppover på tabellen, men vi må være realistiske. Vi er bare seks poeng unna nedrykksstreken. Det er fakta, advarer Hiddink, før han kommer med følgende oppfordring til sine spillere:

– Derfor må vi alle jobbe knallhardt for å unngå nedrykk og være svært konsentrert og ta flest mulig poeng, mener nederlenderen.